bas toa ke kazev ova mu e posledna kolku tolju asalna sezona.Нека го земат.
bas toa ke kazev ova mu e posledna kolku tolju asalna sezona.Нека го земат.
на искуство ќе добиваат утакмици.Шо сторија па тие Загреб, геријатрија отворија.
Моралес го носат на 37 години, Чупиќ 37, Дибиров ќе полни 40...
И Игор Вори да не го воскреснаа на пикер?
Мислам не дека не би ги посакал сите во наш состав, ама во ситуација кога имаат пари, претераа малку со ветераниве
Мислиш убаво ќе биде да дојдат Но според мене најубаво е официјално да се поканети од раководството на ракометниот клуб.Убаво ќе беше и фудбалерите да дојдат утре, Столе секогаш ги поддржува со татко му.
Безразлика на резултатот, ќе биде убав ден за дерби.
И нашиве биле резервирани во најавите, јасно им е дека тешко ќе се стигне до титула, ама нема предавање.
Има некоја најава за подобри денови, ама од наредна сезона.
Најважно е некако да се издејствува играње во Европа догодина и секако, да не дојде до целосен распад на ростерот.
Дали имаат некој долг према ЕХФ,и дали имаат забрана поради тоа?Има некоја најава за подобри денови, ама од наредна сезона.
Најважно е некако да се издејствува играње во Европа догодина и секако, да не дојде до целосен распад на ростерот.
Имаат активни долгови кон екс играчи од ерата на Самс, кои тужат и си ги бараат платите кои не им се исплатени.Дали имаат некој долг према ЕХФ,и дали имаат забрана поради тоа?
Мое мислење ќе го наполниме и долниот дел од трибината, сигурно 1300+ќе има.До сега не памтам во Јане и горниот и долниот дел од трибината да биле пуни со Комити.Во сеха лига сезонава мислам дека се навиваше од доле па се префеливме во горниот дел од трибината.Ме здрма еуфорија, ќе биде тешка утакмица, меѓутоа ако го наполниме цел сектор позади гол од доле до горе ќе им се даде голем ветер во грб на нашите ракометари помогнати со обичната публика што ни дава шанси да ги победиме.
Да, со Татран, според мене си грмевме појако од доле, требаше на полувреме да се преместиме, а не на средина од прво полувреме.Мое мислење ќе го наполниме и долниот дел од трибината, сигурно 1300+ќе има.До сега не памтам во Јане и горниот и долниот дел од трибината да биле пуни со Комити.Во сеха лига сезонава мислам дека се навиваше од доле па се префеливме во горниот дел од трибината.