Цела трибина ќе биде наша денес, од доле до горе, иако и така мислам дека ќе биде кркљанац. Требаше главната трибина да ни ја дадат за денес, од таму е поголем и притисокот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаДечки може да се влезе со пдф картата пратена на мејл или мора да се принта? Немам кај да ја принтам денес.
Дечки може да се влезе со пдф картата пратена на мејл или мора да се принта? Немам кај да ја принтам денес.
kengur si legna ili nokj neprespienaЗа влез во салата ќе биде потребно да имате испечатен билет или билет во електронска форма (PDF) што ќе треба да го покажете на влез во салата.
vo kolku treba da stanis za utakmicatakengur si legna ili nokj neprespienavo kolku treba da stanis za utakmicata
Кој блок си,ја сум 7Екипа форум не се договоривме за заедничко гледање, но се гледаме у сала, верувам голем дел од нас ќе се во сала.
Земете го знамето со вас![]()
Кај коњаникот е знаметоЕкипа форум не се договоривме за заедничко гледање, но се гледаме у сала, верувам голем дел од нас ќе се во сала.
Земете го знамето со вас![]()
он е пред сала сигурноДруг е воџата, немам јас такви амбицииКај коњаникот е знаметоон е пред сала сигурно