Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Па темава не е дај шта даш? Треба да е сосема перфектна. Ко Естер Експозито, на пример. :P

Aj па и ти за жена нема да ја земе, а и што до толку ако личи на машко...може кеса да и стави ако му се гади.

Па темава не е дај шта даш? Треба да е сосема перфектна. Ко Естер Експозито, на пример. :P
Темата е со Кој од познатите фаци би сакале да имате секс, а не дали е перфектна

Глистана Спанџарска со пиеше по литар сперма на ден ја омажиле во Грција
Дали нејзиниот брак ќе трае подолго од бракот на Емилија Розман? Прашувам за другарче.
Патем додека сме на темата, за оние кои не ја познавате Розмантична, еве сличе/две подоле ;)
Rozman 1.jpg
Rozman 2.jpg
Rozman 3.jpg
Rozman 4.jpg

Нека зачкрипи малце да ја снема по медиуми (кој сигурно сама ги плаќа да ја форсират од парите од дупење), рецка да не и мават ќе видиш како сама ќе си пријави клипчиња.

Викаш, до толку е отидена?
Автоматски споено мислење:

Едит: па и јас какво прашање поставив :facepalm: ништо не треба да ме изненадува од Спенџарска

Од македонкиве Елена Ристеска би ја плеснал. Посветува внимание некако на себе и тоа ми се допаѓа, иако некако ми немала сексапил. Некако како да нема женствено во неа, но ми се допаѓа тоа што се труди многу да изгледа супер.

Од странскиве, Шарлиз Терон ја видов пред некоја страна овде, па ми падна на памет.
Од соседството Бресквица ми е добра и би немал ништо против за некоја партија :)

Темава е да ставате слики, не да обесувате со дискусии.
На сред дркање на темава не е лошо после чинот да се образложи која на сликиве какви чуства буди кај кој член или членка.

Оваа 3 деца роди и уште е пичкиште ипол бре, цела е путка. Првите дркови у животот ми беа на неа, стотици тонови сперма се има пролиено на неа на глобално ниво.

Путко убава.:backa:

FB_IMG_1679409231909.jpg

FB_IMG_1679409235172.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom