Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.316
Поени од реакции
11.692
Ме плаши што играчиве ни се ретчат. Шкринко не го игра, Броз исто а клучни ни беа.
Да играа овие ќе ги смачкавме уште во првата. Ама не штима неш во тимов реално, од авион се гледа. Испокарани се.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.521
Поени од реакции
114.674
Повреден беше Шкринијар бе, на грбот нешо. Кур ме боли дали се скарани, треба ако ништо друго за себе да изиграат зашо за некои ова е once in a lifetime шанса за финале во ЛШ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.316
Поени од реакции
11.692
Повреден беше Шкринијар бе, на грбот нешо. Кур ме боли дали се скарани, треба ако ништо друго за себе да изиграат зашо за некои ова е once in a lifetime шанса за финале во ЛШ.
Можеби и лажат за повредата. И Адриано на времето повреден беше секоја утакмица :D Па испадна што испадна.
Ама ова е огромна шанса за сите, така да не би требало да се прават повредени, туку да дадат се од себе.

Ме плаши мене слабата реализација. Очајни сме. Како да ја гледам Македонија на Европското. Мачење да стигнат до добра шанса.
Со Порто реално ништо не изигравме и голот беше случаен. Реално 0-0 требаше да завршат, или по 1-0 двете еве, пореално малку. Никаква шанса за гол во 180 мин.
А и во Сериа А сме очајни. Или 0 или 1 гол даваме, со триста маки. Ептен некои умреници ако ни се погодат па да дадеме 2-3.
Кога ги гледам во последниве 5-10 утакмици имам впечаток дека доколку примиме гол и ЗЗ, нема рикверс, во најболен филм нерешено.
бтв за Лукаку грев ми паѓа кога го гледам. Ко пензионерине Р9 и Роналдињо кога ќе играат некоја ревијална, со стомакот 2 метри пред нив. Се сопнува на топка.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.316
Поени од реакции
11.692
Овај докторов како што ми изгледа пропаднат малку, замисли со пациентиве што ќе направи.
Тој да не му прави филм на Џанго дека ќе го биде фудбалер?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ќе стигниме во светот на бајките...има мозокот да ни го истурат Бенфика..ги имате гледано дечките како играат?..со кој ќе стигниме?..со Џеко,Миктарјан и Дармиан?...со одење фудбал не се игра
Ова се натпревари каде што не е потребна дополнителна мотивација.
Видовме со Наоили, Барса, Милан дека кога се сака имаме квалитет и може да се надигруваме.
Тука ни е шансата, имавме среќа да ја добиеме Бенфика.
Недостигаат Броз, Барела и Лукаку. Да се надеваме дека ќе влезат во форма за брзо.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.316
Поени од реакции
11.692
Една изјава поврзана со темава.

Конте „грмна“ по управата и играчите: Сега ми е јасно зошто Тотенхем нема освоено трофеј 20 години

Пичката останува пичка засекогаш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.521
Поени од реакции
114.674
Како по однапред напишани сценарија одат епизодите на Конте во клубовите, почнува добро, го слушаат играчите, има дисциплина и за пола сезона/сезона почнува распад, фрлање со дрвја и камења по играчите, управата и се околу него, кривење на цел свет освен самиот себе, па потоа оставка со изговор дека управата не може да одговори на неговите потреби. Класична пичка од човек и карактер, канцерогено гомно кое може само штета да ти нанесе на долг рок.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.068
Поени од реакции
9.857
Тажен тренер, тажни играчи, тажна игра. Нула од тим.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Никогаш по рамнодушно не сум примил пораз од лоповиве,па заради тоа ја користам оваа прилика да им се заблагодарам на жанговци,марота,мистерот на клупа и се разбира на сите оние параолимпијци дамбо,џанго,мики и компанија.
СВЕ ДА ИМ ИЗНАЕБАМ ЖЕНСКО ШТО СИ ИМААТ ПО ДОМА!
МРШ!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Нека умрат ѓубрињата смрдени...од Жанг,Инзаги сите до едно....гнасно лузерски клуб сме....срам да му е што ни ја приредија оваа катаклизма од сезона

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Цел живот контроверзии се ѓубрињава мада тоа не е оправдување за превидната игра на интер во напад, Инзаги го читаат ко буквар специи болољи а не па по искусни тренери.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Овие ни мотив имаат, ни бутур, едно нешто што останува е Лш, до крај на сезоната во лига ќе ги гледаме вакви, млитави, без желба за живот а бога ми ни за фудбал.
9 пораз сезонава, како сме во игра уште за место во Лш само поради другите.

Kajgana Shop

На врв Bottom