- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.484
- Поени од реакции
- 3.467
Реал - Наполи финале
Може Netflix за ждребов ќе создаде некој документарец за пет години.Не е ова фрка, погадно е што победникот од Реал и Челзи ќе сврзе со победникот од Сити и Баерн.
Ни криви ни дужни, италијаните ќе имаат претставник во финале.
синка отвори групер.мк, имаш сега попусти за 1ви април..Дечки ме интересира како одат цените за аранжмани за Истанбул? Порано ако резервираш поевтино е?
Клоп знае.Дечки ме интересира како одат цените за аранжмани за Истанбул? Порано ако резервираш поевтино е?
Prasaj gi fanovite na Liverpul, moze im ostanale kuponite, Klop uste lani im kaza da rezerviraat na vreme.Дечки ме интересира како одат цените за аранжмани за Истанбул? Порано ако резервираш поевтино е?
Никад, дај го Наполи у СФ.Интер ќе удри јако навивање за Милан против Наполи
Да не му кажат априлилили само, кога ќе заврши во некое исламистичко дувло со 3 експлозиви на него, спремен да биде разнесен на парчиња во името на големиот Алах.синка отвори групер.мк, имаш сега попусти за 1ви април..
Да Боро, тоа и му беше поентата на Сладолед, демек првоаприлска шега кажувам за Интер во финале.Да не му кажат априлилили само, кога ќе заврши во некое исламистичко дувло со 3 експлозиви на него, спремен да биде разнесен на парчиња во името на големиот Алах.
Не знаев, моја грешка се извинувам.Откупна клаузула е платена за Халанд. СТЕФИ ДАЈ БЕ ПРЕКИНИ ДА ЛУПАШ