12 лајт у скоро све е боље, освен селфи камера и батеријаСе мислам помеѓу Шаоми 12 лајт или Самсунг А53, тука негде се со цената, преку Т Хоум би се земал телефонот со буџет.
Мислење ?
12 лајт ... А53 е непогодена серија со матичнитеСе мислам помеѓу Шаоми 12 лајт или Самсунг А53, тука негде се со цената, преку Т Хоум би се земал телефонот со буџет.
Мислење ?
даTие Xiaomi 13 новиве имаат ли Google апликации, Google play?
Хајоми порано беа ефтини ама сега со цените аздисаа и ониВредат за парите?
29к плус некои блутут слушалки.
Ги видов па само ме интересираше дали воопшто достапно им е Google апликации бидејќи прочитав Miui оперативен систем.Вредат за парите?
29к плус некои блутут слушалки.
koj password?Zdravo decki,
Na komsijata Iphone XR Passwort e zaboraven podobro receno decata si igrale i sega ne znaat sto vnesile, kako mozhi da se trgni bez da se izbrisi telefonot.
Slikite mu se vazni!
Pozdrav,
Intaliraj i ne prasuvajZdravo !
Sakam da prasam nekoj sto dobro go poznava Samsung modelot osobeno serija A.
Od neodamna imam Samsung A 71 (poloven) kupen so nadograden Android 12, na 3 - ti Dekemvri 2022 mi pristigna nadogradba Android 13, utrovo mi pristigna nekoe novo azuriranje od UI 5.1 , dali nekoj znae za sto stanuva zbor.
Mislev deka Samsung ke nema poveke od 3 azuriranja po model.
Fala !
А што ти смета да имаш нов софтвер? Ако било за да користиме ствари од историјата земи си Нокиа 3210 да не ти е многу нова 3310Zdravo !
Sakam da prasam nekoj sto dobro go poznava Samsung modelot osobeno serija A.
Od neodamna imam Samsung A 71 (poloven) kupen so nadograden Android 12, na 3 - ti Dekemvri 2022 mi pristigna nadogradba Android 13, utrovo mi pristigna nekoe novo azuriranje od UI 5.1 , dali nekoj znae za sto stanuva zbor.
Mislev deka Samsung ke nema poveke od 3 azuriranja po model.
Fala !