Џ
Џонтра Волта
Гостин
Нешто си нервозен.Овој па @Џонтра Волта напатениов куров да му го извадам ке се смее
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто си нервозен.Овој па @Џонтра Волта напатениов куров да му го извадам ке се смее
Не знам што да кажам искрено, ама има работи кои мора да се средат. Бидејќи ако ги гледаме процентуално овие стартови, јас сум сигурен дека ќе дојде тука некаде судено-несудено. Како да знам јас што е правилна, а што неправилна проценка во овој случај? Еве чист пример, исти судија, едниот старт не го санкционира ниту со жолт, за другиот прави корекција од жолт на црвен во неполни 24 часа. Недопустиво е тоа, неможе мечевите да зависат од тоа како му текнало на судијата на свирне во даден момент.Ги немам видено стартовите, ама ако не биле санкционирани со црвен, не значи дека не требало да бидат (за било кој старт, не конкретно за тие). Тука е проблемот, што се водиме секогаш према некои претходни ситуации, што биле неправилно проценети тогаш.
Па на топка со отворен ѓон оди, можеше да ја исфрли топката поинаку.
Ако правилата велат отворен ѓон црвен, безразлика дали е намерен или не тоа е црвен.
Тоа на Феликс е за два црвени и тука се гледа дека судиите не се конзистентни.
Не сум толку стручен, ама мислам дека не може толку пластично да се гледа на секоја ситуација. Зависи од интензитетот на натпреварот, критериумот на судијата, како и интензитетот на стартот, намерата, дали е прв, втор фаул и слично.Не знам што да кажам искрено, ама има работи кои мора да се средат. Бидејќи ако ги гледаме процентуално овие стартови, јас сум сигурен дека ќе дојде тука некаде судено-несудено. Како да знам јас што е правилна, а што неправилна проценка во овој случај? Еве чист пример, исти судија, едниот старт не го санкционира ниту со жолт, за другиот прави корекција од жолт на црвен во неполни 24 часа. Недопустиво е тоа, неможе мечевите да зависат од тоа како му текнало на судијата на свирне во даден момент.
Отворен ѓон на цеваница е црвен, без разлика што му била намерата. Доза на несреќа, и доби црвен. Ни прв ни последен што го снашло тоа.На топка може со каков сака ѓон да оди. Баш се гледа дека оди на топка со отворен ѓон, далеку од нога на Алкараз. Касемиро има контакт со топката и како последица на тоа неговата нога се одбива со отворен ѓон во ногата на Алкараз. И да не одел со отворен ѓон на топка, по некоја случајност би можело да се одбие од топката и пак со отворен ѓон да заврши.
Пак е подобар од се што имате у тоа жабарската лига.Antony told Casemiro after his red card: “I will win this game for you. I will.” He had 0 goals, 0 assists, 0 shots on target and 0 shots of target.
Мислам дека Касемиро на последните 3 утакмици кајшто настапил у Премиер лига има скор од 2 црвени и една 7ца по Рихтер.![]()
Јасно е дека се што игра во Манчестер е на самиот врв, не мора секогаш да се повторуваме.Пак е подобар од се што имате у тоа жабарската лига.![]()
Убо штом си знаеш.Јасно е дека се што игра во Манчестер е на самиот врв, не мора секогаш да се повторуваме.
Знам дека мислиш на Џонтра ама да ти кажам за мене дека си признавам дека сум опседнат со Манчестер Јунајтед. Опседнат со болење кур за истиот тим.Loso e da ne recam zagrizuvacki e da si fan na inter a da si opsednat so Mancester.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk