НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.151
Поени од реакции
11.799
1678290725557.png
Штета што заедно со Коби не го прославија ова, дефинитивно заслужен е за една од титулите до кои стигна Коби. Еден од најдобрите центри европјани што заиграле баскет, за мене, веднаш после Арвидас Сабонис.

п.с. не бев негов фан воопшто ама фали Коби на лигава. После него нема таков лик, ниту пак гледам засега следен во овие младиве што надоаѓаат.
Автоматски споено мислење:

п.п.с. Бруклин процвета откако онаа гнаса од играч си замина од тимот. Немаат никакви поголеми шанси за било што ама вакви какви што се, со динвиди и бриџис од надвор, харис и кари како тројкаши, клакстон кој оваа година игра подобар баскет и дедо Ноел ко негова замена имаат океј прва постава која секоја година може да брка ПО.

Дали до вгодина ќе го засилат тимот и како, ќе видиме. Битно она говедо светлосни години ги врати назад.

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.872
Прегледај го приврзокот 370833
Штета што заедно со Коби не го прославија ова, дефинитивно заслужен е за една од титулите до кои стигна Коби. Еден од најдобрите центри европјани што заиграле баскет, за мене, веднаш после Арвидас Сабонис.

п.с. не бев негов фан воопшто ама фали Коби на лигава. После него нема таков лик, ниту пак гледам засега следен во овие младиве што надоаѓаат.

п.п.с. Бруклин процвета откако онаа гнаса од играч си замина од тимот. Немаат никакви поголеми шанси за било што ама вакви какви што се, со динвиди и бриџис од надвор, харис и кари како тројкаши, клакстон кој оваа година игра подобар баскет и дедо Ноел ко негова замена имаат океј прва постава која секоја година може да брка ПО.

Дали до вгодина ќе го засилат тимот и како, ќе видиме. Битно она говедо светлосни години ги врати назад.
Заборави уште еден, оној што им ги отвори вратите на сите Европјани. :)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.987
Не е нормално тоа што го игра Дончич во одбрана. Кога ја губат топката едвај се движи назад, цели 3-4 секунди играт противниците 5 на 4, доволно време да изградат позиција за шут.

Иначе Ирвинг у кошарката нешто слично ко Балотели у фудбалот. Ретко глупа особа.

Последно уредено:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Далас се коцкаа земајќи го Кајри у тим, ама верувам дека ќе им се исплати.
Е вечерва единствена лоша работа е што Си Џеј Мекколум се разигра у последните 2 минути.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.151
Поени од реакции
11.799
Тие скапаници Далас кај ги ставив на тикет кај се запустив, овер не дојде за 3 поени... факинг 19п даваат во 2/4

@Partizanen banditen ако мислиш на Дивац, многу подоминантен и повеќе ми се свиѓаше Сабонис него Дивац. Добро Владе можеби од деновите со Сакраменто кога со Пеџа, со Вилјамс (White Chocolade) и Вебер дрмаа во НБА и играа тогаш за око најубав баскет ама генерално не ми беше нешто WOW како центар - за НБА услови.
Повеќе ги сакам од типот на Шек, Сабонис, Двајт Хауард (пред повредите) и слични кога бришеа се' пред себе под кош. Нешто слично на она што денес Ембиид го има во дел од репертоарот *иако не можам пак него да го смислам кога ќе излези надвор и ќе шутира тројки :pov::pov:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Ги гледав во неделата Далас - Финикс, Лука не ни игра дефанзива.. колку и да е добар напред, ако не почне да игра дефанзивно ништо и тоа може да им направи проблем на Далас во плејоф и противничките тимови да играат на Лука.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Не е нормално тоа што го игра Дончич во одбрана. Кога ја губат топката едвај се движи назад, цели 3-4 секунди играт противниците 5 на 4, доволно време да изградат позиција за шут.
Na 33.0 8.6 8.0 ne mozes da mu zameris ako ne igra odbrana...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.987
Џабе ако дава 33 кога примат 43 на негова сметка. Ајде сношти повреден играше 3 четвртина потоа го извади, за 4та четвртина да си ја земе Далас +10 разлика.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom