Ajde otide jabana mitov za japoncive, gorele matični ploči, ventilatori i se davalo bezuslovni garancii za 80 evra.
Pa jas ako dadam kako uslov za bezuslovna garancija 80evra znači ispolnuvam nekoj uslov, što vednaš znači deka garancijata e USLOVENA. I toa zamisli od JAPONEC.
Kolku li nebulozi od prepišuvačov koj učel matematika prepišuvajći i toa vo večerno učilište.... i od tebe mnogu e, fizikava vo mal prst ja imaš, a vamu matematika slab.
Pa jas ako dadam kako uslov za bezuslovna garancija 80evra znači ispolnuvam nekoj uslov, što vednaš znači deka garancijata e USLOVENA. I toa zamisli od JAPONEC.
Kolku li nebulozi od prepišuvačov koj učel matematika prepišuvajći i toa vo večerno učilište.... i od tebe mnogu e, fizikava vo mal prst ja imaš, a vamu matematika slab.

. A i sram im e da reagiraat vaka javno, a vo sebe si se jadat "e sto mi trebase ova, ustediv pri kupuvanje pa sega toa mi e" ili ke gi ubeduvaat drugite deka kupile prekrasna klima za 23000 i gi za... bale site sto kupile poskapo od niv. Pa prodavacive na kineski i gi razbiram (iako ne gi opravduvam) od toa lugeto ziveat i lebot go vadat