Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Interesno e kakvi intelektualni sposobnosti na nekoi členovi- so pet šest zborovi vo edna rečenica gi ocenuva i diskvalifikuva stotina iljadi rabotnici nekolku iljadi inženeri od 3-4 navistina ozbilni firmi, samo zatoa što se tamu nekoi kinezi.
Ete i toa e možno vo našata mila draga Makedonija.

Ke si porabotat uste malku kinezite na softverot pa ke dobijat prelazna otcena.
Nalet toa treba i gimnastika kaj niv.
Baba mi Trajanka ne e gimnasticarka.

Mislenje pomegju ovie dve klimi priblizno se tuka so cena?
Koja e pomokna?

klasata ne e ista ,premium so Toshiba premium toa e ovaa

Vo red na ovie sto gi postaviv za sporedba cenata im e priblizna pa zatoa i gi sporediv vo odnos na cenata,a ovaa ti sto ja postavi ne se somnevam deka e podobra ama razlikata pomegju amberot i ovaa e 36000den sto e mnogu. Prasanjeto mi bese megju ovie dve zatoa sto se slicna cena,koja od ovie dve vredi poveke koja bi bila podobra poefikasna za greenje... ?

Vo red na ovie sto gi postaviv za sporedba cenata im e priblizna pa zatoa i gi sporediv vo odnos na cenata,a ovaa ti sto ja postavi ne se somnevam deka e podobra ama razlikata pomegju amberot i ovaa e 36000den sto e mnogu. Prasanjeto mi bese megju ovie dve zatoa sto se slicna cena,koja od ovie dve vredi poveke koja bi bila podobra poefikasna za greenje... ?
Toa ti e kako da spreduvas Favorit od 24 btu za 38k i Amber premium 18 btu od 60k.
Ne se sporeduvaat vlezen so premium.
Ne razlikuvas modeli.
Super ti e Amerot zemi si go.

"не сум толку богат да купувам евтини работи"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom