Што играте во моментов

Член од
16 јануари 2021
Мислења
377
Поени од реакции
1.105
Оди одма со Ориџинс прво .... Па после другите ..... Најчиста и јака приказна и механизам на игра
Сите ми ја зборат таа. Ќе ја играм и неа. Морам прво по хронолошки ред затоа шо све е поврзано

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Jas origins ja bataliv po 6-7 saati
Nikogas poveke assassins creed za mene, tezok prosek

Ama mi fali Hearthstone, prestanav koga pocna battlegrounds. Mozno e da i se probam periodov. Ima li veke deck trackers za telefon? :icon_mrgr:

Ф

Флеш

Гостин
Сите ми ја зборат таа. Ќе ја играм и неа. Морам прво по хронолошки ред затоа шо све е поврзано
Ја зборан Ориџинс оти и лично можеш да ја почувствуваш. Има и Македонија во играта . Од Александар Македонски,Клеопатра,македонски војници,македонски штитови,македонски оружја итн. Главно играта ти ја кажува приказната како почна the Hidden Ones ....
Автоматски споено мислење:

Аматер :LOL:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.526
Поени од реакции
26.195
Nikogas poveke assassins creed za mene, tezok prosek

Ama mi fali Hearthstone, prestanav koga pocna battlegrounds. Mozno e da i se probam periodov. Ima li veke deck trackers za telefon? :icon_mrgr:
На плејстор како што проверив нема. Башка не си го кочи телефонот со ХС. Ако можеш играј ја на пц, лаптоп.

Кога ја играв на таблет за секој апдејт морав да ја реинсталитам зошто немаше доволно меморија за са симне фајл да го екстрактира па инсталира.
Автоматски споено мислење:

Пробај Марвел Снеп штом сакаш на телефон. Немам уклучено ХС од кога излезе.
Мене тоа Марвелот од аспект на лор некако не ме привлекува, башка врска што си немам од хероите секако освен 5-6 најпознати од Авенџерс (Тор, Хулк, Ајронмен, Фантастик фор, Волверин.. ).

Баш ХС сеуште ме држи заради лорот. Сега особено со ДК филмови двеста иако декот што го играм е тиер 3-4. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
Се уште има некој што игра Хартстоун на форумов освен јас ?
ја играв повремено (околу 2-3 пати неделно) до пред некој месец.
(иначе од бета играм)

SNAP почнав, али некако ми се одмили.

Сега KARDS играм, oд CCG-a (покрај MTGA) и топ е.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.113
И ја играв SNAP, првите 2-3 сценарија (Spider-Man, Black Panther и Silver Surfer) и ептен репетитивна ми се виде.
После Silver Surfer ја баталив, а стигнав негде до 1750 Collection Level и доста беше, општо доста од card games ми е.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
преземање.jpeg

State-of-Survival_Gathering-Tips_EN_1.jpg

StateofSurvival_Sarge_Hero_EN_27.jpg

Јас играм state of survival, за некој месец ќе биде година дена како ја играм. Стратегија, алијанси во еден стејт, борба со други алијанси, борба против друг стејт. Апгрејт на херои, почнуваш од генерација 1 па како растеш отвара генерација2,3,4 итн.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.662
Поени од реакции
42.232
ова кога почнуваш мобилен гејминг влагаш у бубањот. Исто ко апарати да играш. Плус со реклами.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.626
A00D629A-328C-4528-951B-A372CC3F3E2D.jpeg

Комбатот е перфекција :ojeaa:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

igor00000000

I find your lack of faith disturbing