- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 4.009
- Поени од реакции
- 12.412
najjako ke bide da ja izrokaat prugata sega pa senilko da ostane nekoj den u kiev na odmor.
Уште појако ќе биде кога ќе ти кажат дека уште вчера си отишол за Полска. Ебате гнојот вмровски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najjako ke bide da ja izrokaat prugata sega pa senilko da ostane nekoj den u kiev na odmor.

Уште појако ќе биде кога ќе ти кажат дека уште вчера си отишол за Полска. Ебате гнојот вмровски![]()
Со оглед на тоа што Украинците си повратија повеќе од пола окупирана територија во нивната офанзива есенва, значи дека имале ОГРОМЕН успех во тоа. Ти толкави шанси сигурно си немал ни за да легнеш некоја рандом Моника од средно, а не па Белучи...Целта на една моја офанзива од пред десетина години беше да ја легнам Моника Белучи. Шанси за успех имав колку Украинците со нивната офанзива.
Kano, abe cel svet bese vo Kiew samo eden ne.tipicna picka... ne ni ocekuvav da sedi podolgo otkolku da napravi 2-3 fotki.
i neznam zosto mislis deka bi se zamaral so toa sto pravi senilko i kade e...
Kano, abe cel svet bese vo Kiew samo eden ne.
Picka - Nepicka.
Epa dobro ako taka.igorce, toj sto treba ke dojde na kraj, a ako mu se zaarni moze i ke ostane.
drugite se turisti...
Сериозно тоа што Путин не бил во посета на Киев ти е логичен аргумент за неговата храброст?Kano, abe cel svet bese vo Kiew samo eden ne.
Picka - Nepicka.

Сериозно тоа што Путин не бил во посета на Киев ти е логичен аргумент за неговата храброст?![]()
Него, Путлерче никако да излезе а? Знае нацистот да нарачува бомбардирање на цивили по болници и станбени згради, а седи усран во бункерот во Кремлин.
Страшен воџа нема муабет.![]()
Па некој е сојузник со тој што го контролира Киев, некој е непријател. Мислам, во ред е да си се препукувате, ама има позабавни теми од туристички посети на Киев. Ете можете за 28те метри од 47мата нива североисточно од втората улица на западното предградие на Бахмут.Ja i kano si se dangarame napati, mozebi ne si primetil, ne znam. Ako sakas moze i vaka: Nekoj moze da odi vo Kiew a nekoj ne. Na strana hrabrosta.

Ne sum voen ekspert tie se vo drugata tema. So karti i sve, od prva raka bi rekle. Ovde imame i vakvi banalni temiПа некој е сојузник со тој што го контролира Киев, некој е непријател. Мислам, во ред е да си се препукувате, ама има позабавни теми од туристички посети на Киев. Ете можете за 28те метри од 47мата нива североисточно од втората улица на западното предградие на Бахмут.![]()

Ja i kano si se dangarame napati, mozebi ne si primetil, ne znam. Ako sakas moze i vaka: Nekoj moze da odi vo Kiew a nekoj ne. Na strana hrabrosta.