Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Стефан Богоев ти ли си?Пеер брат имам 4 стана и плата од 3000 евра у мк к.рац тоа ако беше СФРЈ.
Стефан Богоев ти ли си?Пеер брат имам 4 стана и плата од 3000 евра у мк к.рац тоа ако беше СФРЈ.
Гајле ми е за политика. 90% мислат дека од форумов се профилери на ЦИА.Стефан Богоев ти ли си?
И него му е гајле за политика, it's all about the moneyГајле ми е за политика. 90% мислат дека од форумов се профилери на ЦИА.
Следен пат прашувам кај ми се цигарите кога знаат се и се замараат за мене.И него му е гајле за политика, it's all about the money
Има и за МОСАД, ФСБ, МИ6, БНД
Поделбата на МКД би предизвикала проблеми и потреси во регионот и токму затоа вештачки не одржуваат во живот со децении. Да речеме да би имало поделба на Македонија помеѓу Албанија и Бугарија, во тој случај не би биле задоволни па Србите и Грците, особено не Грците, бидејќи за Грција е многу подобро и побезопасно на нејзините северни граници да има една мала, слаба и килава Македонија т.е. Северна МКД одошто некакви Голема Албанија и Голема Бугарија кои би претставувале закана и за самата Грција !Тито бил амерички играч, да речеме, обрнете внимание на зборот „играч“. Овие сега што наводно владеат што се, како да ги наречеме нив? Оти играчи сигурно не се. За да бидеш играч треба да имаш некаква геополитичка тежина, капитал со кој што можеш да си играш политика. Југославија била фактор, можеби не глобален, но регионален сигурно и поим за држава за денешниве испрдоци од држави во регионов. Има разлика од тоа да бидеш играч, до тоа да бидеш слуга. Ние денес не сме ни слуги, а за тоа е целата борба. Ние сме територија за поткусурување, ветена награда за верноста на Албанците, Бугарите, Грците кон интересите на САД и НАТО во регионов. Така било и во минатото кога не делеле, така е и денес.
Фак Југославија! Слава Македонија!ДАЛИ МИ НЕДОСТАСУВА.....ми се рика, плаче од мака...ми фали многу тоа време од мојата сакана мила Југославија
На кое мизерно дереџе спаднавме сега...на катастрофа, мизерија тешка, јебана од сите можни страни....едно нешто не функционира, ниту народ...ништооооооооооооооооооооооооооо..тотален хаос
Лажни дојави за бомби, лажни пораки од УЈП. лажни пораки од МВР, хакиран ФЗО..и уште што не...
Бог да и простиСлава Македонија!
Tеткице бидејќи си југоносталгичар имаш од мене рубин петка.ДАЛИ МИ НЕДОСТАСУВА.....ми се рика, плаче од мака...ми фали многу тоа време од мојата сакана мила Југославија
На кое мизерно дереџе спаднавме сега...на катастрофа, мизерија тешка, јебана од сите можни страни....едно нешто не функционира, ниту народ...ништооооооооооооооооооооооооооо..тотален хаос
Лажни дојави за бомби, лажни пораки од УЈП. лажни пораки од МВР, хакиран ФЗО..и уште што не...