Дај слика да ја видиме?Jaa poslednata od fb ja zedov, 500 denari. Malecka, nafatna, si brka rabota, soznam zadovolen sum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај слика да ја видиме?Jaa poslednata od fb ja zedov, 500 denari. Malecka, nafatna, si brka rabota, soznam zadovolen sum.
Dobro e da se sredam posle skoro 2 nedeli zapusten![]()
work from home brat mii vikingzite ne se toa sto bea
Дај слика да ја видиме?
po amazon (germanija, svedska, uk) imas sigurno, a i po drugi prodavnici za tehnologija po tie zemji.Прегледај го приврзокот 364055
Каде може да најдам заменски сечила за машинка за бричење Philips? Вакви како на сликата, овие ги купив од Алиекспрес ама полоши се од старите оргинални што ги имам.
toa so rezervni delovi skoro sekogas e taka, retko koj kupuva delovi za zamena, i nerealno visoki ceni drzat.Ми треба од тука да купам, ако купувам од странство или нарачувам онлине ќе ми искочи поскапо од нова машинка да купам. Neptun, setec, tehnomarket и во другите големи слични маркети немаше. Иначе моделот е Прегледај го приврзокот 364064
Pomagaat li ovie pudri? Pred nekolku godini su bil na berber vo Ohrid za bricenje pa mi stavija nekoja pudra. Inace nemam iskustvo so toa ama iskreno ne osetiv nekoja razlika osven malce ete pobela kozaza posle bricenje
proraso after shave powder
Прегледај го приврзокот 364252
ako ima nekoja iritacija ili crvenilo od bricenjeto, smiruva skros.
prethodno imaa pisano tuka za nekoja pudra od alkaloid, neznam kolku se slicni po sostav
dva pati sum go probal do sega, kje mi treba malku povekje "data" za da odgovoramPomagaat li ovie pudri? Pred nekolku godini su bil na berber vo Ohrid za bricenje pa mi stavija nekoja pudra. Inace nemam iskustvo so toa ama iskreno ne osetiv nekoja razlika osven malce ete pobela koza![]()