- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.326
- Поени од реакции
- 87.129
И ти, и челновите чие мислење се цени можете да се ебете у гз со зажарено железо. ОК? Ја ќе пишувам што сакам, а ти прави тоа што можеш (давај банови, читај приватни пораки и сл.).Кои црни идеолошки предиспозиции, дај те молам? Ти реков: моите „идеолошки предиспозиции“ се исти со твоите. Темата беше за серијата, ти коментираш за woke култура, иако беше напоменато дека тоа нема да се толерира затоа што има друга тема за тоа. Ти и покрај тоа продолжуваше да коментираш за woke култура. Плус: не сум јас сам кој го мислеше тоа. Скоро секое едно мислење ти беше пријавувано од членови, и тоа не било кои, туку луѓе чие мислење се цени, повеќето од нив модератори, со назнака - „дај отстранете го, дај нека не труе...“. Ама не, до „идеолошките предиспозиции“ било. ОК!
Не ми сметаат миџети, црнци или жени у главни улоги. Нигде не реков дека ми сметаат и прекинете таа плитка перспектива како навиени да ја понављате.
Ми смета премисата во уметноста, дека мора уметничкото дело да биде идеолошки потковано за да може да постои. Таква премиса имаше кај Мао, Хитлер, Стаљин и ИСИС. Што суштински значи таа состојба, може да се сфати ако се сака.
Постот кој го избриша не беше оф топик и не беше за woke сектава, туку за серијата.
Тренирај го чинот што си го добил и употреби ги овластувањата.