...ааааа, тоа не можеш да знаеш, бисери има секаде расфрлено, ама треба да се пронајдат, богами јас си се ценам и сум некој и нешто и што е важно со чист образ!Ние тука сме НИКОЈ И НИШТО !
Стручњаците и оние кои имаат високо познавање на тие теми не дремат на форуми, да ми извиниш.
Па така изгледаше отприлика виртуелната тепачка. Еден друг праќање на терапија, шљакање тажни смајлиња каде се стигне врз објавите од “противникот“ на било која друга тема на било што напишано, пушење на модовите/админите за да ми се бришат објави само на една тема, пропушти журка шефе... може ќе има фтор дел, зависи од групичката искомплексирани офчици.Aj belki ce padni virtuelna tepacka....
Уште долго време ќе наоѓаат мртви под урнатините, не би ме чудело да прејдат 30 илјади.+15.000 мртви .... 10 града
February 8, 2023 Turkey-Syria earthquake news
More than 15,000 people have been killed and tens of thousands injured after a magnitude 7.8 earthquake struck Turkey and Syria on Monday, according to officials. At least three US citizens were killed in Turkey, the State Department said.edition.cnn.com
Ne se znae tehnologijata e daleku otidenaNe e isto uragan i zemjotres. Na vodata nemozes da imas kontrola no na zemjata mozes da ja kontroliras.
procenkata e deka ke ide nad 30k za zalБројката на починати од земјотресите во Турција и Сирија надмина 16.000.
Лошото е тоа што постепено се губи и трката со времето, од една страна се минусните температури, што ја отежнуваат и потрагата, од друга страна веќе се поминати 3 денови и со самото тоа шансите за преживување драстично опаѓаат. Според некои анализи на СЗО ќе има најмалку 20.000 загинати.
Тоа е колку една Битола моменталноprocenkata e deka ke ide nad 30k za zal
Местено е се, големите од западо на копче уклучуват-искулучуват. СЕ за пари и профит.Вируси, пожари, поплави, глобално затоплување, војни, кризи, земјотреси.. Што се не почувствува светов и планетава земја.
Сепак страшно е ова земјотресов. Се надевам нема да се повтори кај нас она што и се десило на Скопје.