Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Англиска верзија на “Клавајте голови“ на Шундо.
Многу ретро лик ми е овој Густаво Скарпа од Форест
Прегледај го приврзокот 365894
А кога сме кај нив и после толку засилувања, уште Џонсон им царува во составот.
Роден и израснат во Меделин, Колумбија. Најпрво со својот Томос мотор е задолжен за надгледување на лабараториите за производство на кокаин длабоко во колумбиските џунгли.Тенисер од 90ти години.
Еве уште вечерва ќе ги информираме да отпочнат со постапката, извонредна забелешка мора да се признае.Сити е ептен умрен, а Пеп изгледа тотално незаинтересирано. Нема да ме чуди од лето да бара друг ангажман.
Арсенал буквално е без конкуренција сезонава. Ако не успеат да освојат титула, нека се самоукинат како клуб.
Еве уште вечерва ќе ги информираме да отпочнат со постапката, извонредна забелешка мора да се признае.
Само момент слушам некој бара да разговара.....
Еве во моментов додека разговараме и Нкетиа гласно, недвосмислено и потполно се согласува вели ја имаш целосната поддршка.
Жане?![]()
Чекај, Арсенал со овој состав да се самоукинат ако не освојат титула?Сити е ептен умрен, а Пеп изгледа тотално незаинтересирано. Нема да ме чуди од лето да бара друг ангажман.
Арсенал буквално е без конкуренција сезонава. Ако не успеат да освојат титула, нека се самоукинат како клуб.
Се слушаш ли што пишуваш? Па до вчера се пишуваше дека Сити се сеуште главен фаворит, дека Арсенал ќе почне да кикса и нема да може да издржи на првата позиција, дека Сити има најдлабок ростер и може подобро да се носи со уморот од Арсенал кој нема добра клупа. Сега одеднаш, драстично се менуваат работите и клубот треба да се самоукине ако не освои титула? Мислиш 15 бода е разликата на табела, поминале двата меѓусебни дуели, и остатокот од топ5 екипи имаат по 5 врзани порази. Супер е сезоната, има многу силни екипи, неизвесна би била до самиот крај, ако хипотетички Арсенал освои титула не ја намалувај важноста на успехот.Сити е ептен умрен, а Пеп изгледа тотално незаинтересирано. Нема да ме чуди од лето да бара друг ангажман.
Чекај, Арсенал со овој состав да се самоукинат ако не освојат титула?
Се слушаш ли што пишуваш? Па до вчера се пишуваше дека Сити се сеуште главен фаворит, дека Арсенал ќе почне да кикса и нема да може да издржи на првата позиција, дека Сити има најдлабок ростер и може подобро да се носи со уморот од Арсенал кој нема добра клупа. Сега одеднаш, драстично се менуваат работите и клубот треба да се самоукине ако не освои титула? Мислиш 15 бода е разликата на табела, поминале двата меѓусебни дуели, и остатокот од топ5 екипи имаат по 5 врзани порази. Супер е сезоната, има многу силни екипи, неизвесна би била до самиот крај, ако хипотетички Арсенал освои титула не ја намалувај важноста на успехот.
Тоа ќе се обратиш до тие што пишувале. Јас не сум пишувал до вчера дека Сити е фаворит и уште од есен помислив дека оваа е сезоната во која Лестер стана првак, сега со заменети улоги. Ниту пак потценувачки сум гледал на нивната игра, кога се зборувало сериозно.
Сезоната е слаба, не се обидувајте сосила да наметнете дека е не знам каква. Во споредба со претходните, мачкина кашлица.
Челзи и Ливерпул на позиции за испаѓање, Њукасл при врвот, никој не може посериозна серија да поврзе. Фулам и Брајтон се борат за Европа Лига.
Последните години титулата се решаваше, не во крајните кола, туку во крајните 15 минути од сезоната. Буквално.
Сега победникот се насетува уште од јануари.