- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 2.391
- Поени од реакции
- 6.029
Aham, sigurno ke zatvorat nekoja cefka i ke gi ucenuvaat Germancite.![]()
Не само да затворат туку може и во воздух да им ја дигнат, видовме дека Германците не смеат да писнат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aham, sigurno ke zatvorat nekoja cefka i ke gi ucenuvaat Germancite.![]()
Путин погрешно пресметал кога мислел дека со запирањето на испораките на гас ќе ја подели Европската Унија.
Путин цело време се надеваше дека со запирањето на испораките на гас ќе може да ја уценува Европа, но погрешно пресмета. Затоа што Европа остана обединета во својот став.
taman rabota da ja podeli evropa. zamisli da mora grcija sama da se spravuva so problemite... 3 pati godisno ke bankrotira... vaka ke pusat germanski kurovi i ke bidat so niv pa makar i gomna da jadele. nema sila sto ke gi razdeli pijavicite od zdraviot svet.
Грција има одлична геостратегија. Тие можат дури и без ЕУ и НАТО. Ни Германија нема таква геостратегија како Грција. ЕУ е зависна од Грција од геостретешки аспект.

... го слушам коментарот од Европската комисија, дека Македонија има обврска да направи уставни измени, затоа што самата се обврза дека ќе има уставни промени.
... дали има некој да им на каже на таа Евроспка комисија дека потпишувањето за обврска за уставни промени не ја направила Македонија, туку еден човек именуван како ЗЗ со негова компанија со кои се во коалиција, а не македонскиот народ, а најмалку Македонија.![]()
.