Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Да си дозволиш капитено и роден Прилепчанец да си замини во втора лига, а ние прва лига кажува многу нешта. Најлошата управа во историјата, СРАМ ДА МУ Е!!! Лани зимата Бојан ги одби Гостивар за дупло поголема плата само да влези Победа прва лига. Еве како му вратија со 2 плати за пола година. Иако не му е местото во втора лига сепак нека му е со среќа во Пелистер.

Сите до еден наши деца ќе си заминат. Ама нека пери Гешо пари со црнци и странци не е проблем.

И то да е иронијата поголема тој е икона во клубот како фудбалер. :)

Филип Тодоровски како што разбрав ќе потпише за Работнички

bosheski samo kako fitnes trener ke im se prikluci? steta ako e taka deka kaj toj tim sigurno i kako igrac bi mozel da se snajde.
Nema da igra za zal i mene mi e krivo bas koga najmnogu napreduvase vo karierata i bese vo najdobra forma dosega. Dali mu se gleda prva gruziska liga kako golem zalak ili ne se soglasile tie da igra ne znam. Sepak ke si zemi ubavi pari za razlika od ovde.

Nema da igra za zal i mene mi e krivo bas koga najmnogu napreduvase vo karierata i bese vo najdobra forma dosega. Dali mu se gleda prva gruziska liga kako golem zalak ili ne se soglasile tie da igra ne znam. Sepak ke si zemi ubavi pari za razlika od ovde.
pa i tesko izvodlivo bi bilo istovremno da bide igrac i fitnes trener. gruziskata liga e tuka negde so makedonskata, ne mi se veruva da pomislil e pregolem zalak posebno deka se raboti za klub koj samo sto vlegol vo nivnata prva liga. ima 27 godini i realno povise od nesto vo pravec 1. MFL, albanija, gruzija, kosovo, ermenija itn. tesko ke uspeese i so toa finansiski ne mozese poveke mnogu da izvleci kako fudbaler. valjda vo ova gleda podobra i dolgorocna perspektiva.

Има некој третолигашки играч барем дојдено ? Имаме барем 15 души ?

Има некој третолигашки играч барем дојдено ? Имаме барем 15 души ?
Бев на тренинг гледав. Андреј Кудијан шпиц е најнов, Арменд Алиу везен од Арсими. Има и други на проба носат цело време, Срби, пак со албански менаџери се врзани му носат од второлигашиве. В недела требаше со Тетекс да се игра Прилеп ама еве најново вторник ќе одат Белград со Вождовац да се игра и најверојатно ќе отпадни со Тетекс. Исаевски уште е во Прилеп ама не прифаќа, се надева на појака понуда ама засега ништо нема. А нашиве бараат лев бек.

Моментално е вака тимот нешто од тие шо ги познавам:
Тофило, Котески
Јованов, Петејчук, Стомнаро, Паноски, Џурко, Хани
Оцко, Амос, Алиу, Дебрешлиоски(изгледа брат на тој лани шо играше), Теофан Кисески
Кудијан, Трајкоски, Џејмс?(со овај не се знај шо ќе биди)

Бев на тренинг гледав. Андреј Кудијан шпиц е најнов, Арменд Алиу везен од Арсими. Има и други на проба носат цело време, Срби, пак со албански менаџери се врзани му носат од второлигашиве. В недела требаше со Тетекс да се игра Прилеп ама еве најново вторник ќе одат Белград со Вождовац да се игра и најверојатно ќе отпадни со Тетекс. Исаевски уште е во Прилеп ама не прифаќа, се надева на појака понуда ама засега ништо нема. А нашиве бараат лев бек.

Моментално е вака тимот нешто од тие шо ги познавам:
Тофило, Котески
Јованов, Петејчук, Стомнаро, Паноски, Џурко, Хани
Оцко, Амос, Алиу, Дебрешлиоски(изгледа брат на тој лани шо играше), Теофан Кисески
Кудијан, Трајкоски, Џејмс?(со овај не се знај шо ќе биди)
ajdee koj vi go pikna kudijan? antitalent so vrski piknat vo 50 ekipi poslednite godini^^ vi nosat igraci koi plakaat za da bildaat CV. ima vo vtora liga 100 igraci koi se podobri od tie sto vi gi donele na proba, samo sto tie ili nemaat pari ili ne sakaat da platat za da igraat.

ajdee koj vi go pikna kudijan? antitalent so vrski piknat vo 50 ekipi poslednite godini^^ vi nosat igraci koi plakaat za da bildaat CV. ima vo vtora liga 100 igraci koi se podobri od tie sto vi gi donele na proba, samo sto tie ili nemaat pari ili ne sakaat da platat za da igraat.
Јас па мислев нешто разбира. Еднаш го имам гледано кога ни стегна 4 гола сред Прилеп пред 2 3 год со Плачковица. А нашиве и лани зимата го бараја ама ништо живо не сакаше да потпиши во втора лига. Ништо тогаш да се надеваме ќе го набркаат брзо :D

Значи 95% директно втора лига, а ако играме бараж исто така 95% губиме..Душа боли уште сега за тоа што ќе следува пролетва..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom