- Член од
- 14 јуни 2021
- Мислења
- 168
- Поени од реакции
- 302
E to e prasanje za milion dolariА на кој основ е тој главен, мислам како стигна..?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E to e prasanje za milion dolariА на кој основ е тој главен, мислам како стигна..?
Nasive go otpustija nego zaedno so Galevski Delov i Todorov. Ne pogodija nikako lev bek tamu. Galevski go forsiraja na taa pozicija ama nisto ne pokaza mozebi oti e za napred da igra krilo ne tamu.i hristijan kocev ve napustil, potpisal za grckiot tretoligas panargiakos. mislam deka na nego mozevte da mu dadete pogolema sansa kako LWB koga igravte so trojca stoperi. defanzivno malku nestabilen, no ofanziven ok e od toa sto go gledav vo vtora liga. kaj vas tamu cesto igrase nekoj von pozicija.
Posledna mu bila nekni a zaminal stranstvo negde da bidi kondicionen trener na nekoja ekipa, ne znam dali ke igra uste fudbal ama ne mi se veruvaА Бошески кај замина ? Некни играл на пријателската, да не мислиш на друг играч ?
Според ланските настапи во Вардар, дрво невидено.P.p.s: Vane Jovanov od Sasa najverojatno zamena za Boseski. Dosega ima 70tina natprevari za A Pandev vo prva liga i 20tina za mladinska reprezentacija.
Епа таман ги има сите предиспозиции за да се вклопи кај нас.Според ланските настапи во Вардар, дрво невидено.
Бавен, тромав, без некоја фудбалска интелигенција.
За баражот ќе земите пари плус сега на пријателските ќе наместите(како со слога) а за прва лига не ни сакаат ако сакаат можат да останите ,само проблемот е во парите и не да ги бранам ама со тој буџет шо го имате/немате не знам ни зошто го водат клубот да се мачат крај со крај да врзат само шо можи да местат од друго место нема пари грешка е шо барем со деца ваши да играте да извадите некој наместо тие ѓупците да плаќаат за да играат оти ова е исто како кај нас пред сезона двеОва сето докажува дека ова управа е најлошата управа во историјата на победа честито да ни е втора лига никакви шанси немаме да се спасиме
нема да фатиме ни бараж со ова екипа скопје е една класа подобар плус скопска екипа а и не заслужуваме прва лига ова што се случува сега во победа никогаш не се случило со ова управа и втора лига ни е многуЗа баражот ќе земите пари плус сега на пријателските ќе наместите(како со слога) а за прва лига не ни сакаат ако сакаат можат да останите ,само проблемот е во парите и не да ги бранам ама со тој буџет шо го имате/немате не знам ни зошто го водат клубот да се мачат крај со крај да врзат само шо можи да местат од друго место нема пари грешка е шо барем со деца ваши да играте да извадите некој наместо тие ѓупците да плаќаат за да играат оти ова е исто како кај нас пред сезона две
Sent from my SM-S901B using Tapatalk