Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

60% од в'рвот на ВМРО дпмне и 90% од тајните ви служби се исто Б'лгарски гражданиЗарем е можно да се толку отидени и да не му дадат татарски пасош а го ставаат претседател на клуб кој треба да тера татарска агенда
Овие човек не може ни да ги измисли бе

За бројките не сум сигурен, ама ти треба да разбереш дека тоа шо некој е бугарски граѓанин, не мора да значи дека е и Бугар. Тоа шо некој зел државјанство на Бугарија, кои ги раздававте ко алва, не му ја менува етничката припадност.60% од в'рвот на ВМРО дпмне и 90% од тајните ви служби се исто Б'лгарски граждани![]()
)?Тек коа ќе разбереш дека бугари тепале бугари во Македонија. Па, па, па, има коса да ти падне.И сега каков е резултатот за РСМ - Во ЕУ дознале дека во Македонија тепат ако се дефинираш како Бугарин, Борел ве осудува, Македонските Бугари се среќаваат со комесарот за проширување Вархеи и најверојатно случајот ќе влезе во вашиот годишен извештај за напредокот на ЕУ.
Со еден збор - повторно сами си го начукавте целиот

- мрзливи, 6 месеци условна. Очекувавме најмалку 6 месеци ефективна казна. Со секира го скршиле знакот на клубот во Охрид - ништо, пукале со огнено оружје во клубот - повторно ништо. Македонија е земја на братучеди, ако сакаат може да го фатат насилникот за два часа, но не, си велат, ајде сега ќе го замараме нашето момче поради некои бугари. Глупава и кусогледа политика. Со претепувањето на секретарот на клубот во Охрид, на Бугарија и се снема чашата на трпение. Бил наркодилер - со 0,33 грама пронајдена дрога??
И сега каков е резултатот за РСМ - Во ЕУ дознале дека во Македонија тепат ако се дефинираш како Бугарин, Борел ве осудува, Македонските Бугари се среќаваат со комесарот за проширување Вархеи и најверојатно случајот ќе влезе во вашиот годишен извештај за напредокот на ЕУ.
Со еден збор - повторно сами си го начукавте целиот

Виж сега ,не знам колко сте класни и каква уметност ,култура ,сликарство и музика промотирате кон соседите , затоа па знаеме што промотирате во Бугариja.Гледаш сеа кој е класа а кој брбушка.
Види ги македонските клубови кај соседите vs вашите кај нас:
Прегледај го приврзокот 365115 Прегледај го приврзокот 365116 Прегледај го приврзокот 365118
Се нешто тесно поврзано со уметност или култура, дали литература, сликарство, музика.
Епа класа сме бе бугар глуп. Ајт гитла.

Виж сега ,не знам колко сте класни и каква уметност ,култура ,сликарство и музика промотирате кон соседите , затоа па знаеме што промотирате во Бугариja.
Еве,овие културни дејци во Разлог развиваат кафанска култура - јадење и пиење на стомак.
А овие новооткритите во Благоевград како филиала на Левица и штипскиот Че Гевара.
Дали поради анксиозност од камерата, срамежливост или затоа што никој претходно не им кажал што да зборуват, цело време тресат само зелени.
Она што мене лично ме загрижува е што никаде не видов барем еден млад човек.
Сите од 60 години па нагоре.
Малку сум скептичен дека таквите поединци од ерата на социјализмот со архаично размислување можат да развијат секаков вид на добрососедски односи ,и да промотират современите културни достигнувања.
Сигурен сум дека ти и другите ќе се согласите со мене![]()
Автоматски споено мислење:
ne se sekiraj gi ima i niv samo sega za sega nekeme da se eksponiraat. ke dojde vreme i niv da gi vidite.

Велиш они са во илегала или што? Скришно тренираат и чекаат да пукне топот.![]()
Да бе знаеме .... вие австралиските будали со години давате пари на Стоjko, а он наместо клубови и протестна активност взе та ги украде ,накупи станови и имоти и избега во Скопие. И он е во илегала.odamna se izgradeni i finansirani od AUS i CAN. ako cekame na siptarokomunjarite na vlast vo mkd nema nikogas nisto da se sluci. vaka e malku podrugo.

+ баницата ви е 11 лева На Боровец искат 11 лева за баница, 30 за суджук (24chasa.bg),Oна кое може да се види од објавените фотографии, Врабевски го почестил Христијан со храна. Млеко, леќа, портокали, зејтин, оцет, кафе, конзерва со сардини, шеќер, макарони…