После ова Шкриниар мора да замини, нема да биде од корист во ситуација кога веќе е играч на друг клуб.
Фановите ќе го свират и навредуваат, нема да може да биде на теренот.
Проблем е дали ќе се најде замена.
Мегваер од Јунајтед на позајмица да си го земиме, ни оди со нив со трансферите.
Da imam rak, i da mi rece doktorot imam edna dobra i edna losa vest, imas rak no doaganjeto na megvaer vo inter ke te izleci, slednoto nesto sto ke mu go kazam ke bide deka zaboravil da mi ja prenese i dobrata vest.
Поарно да се затвори клубов на 2 3 години отколку очи да корнам на HARRY MAGUIRE инста рилови со дрес на Интер....
На кој му згрешивме волку бе, не бевме ние за вака...
Поарно да се затвори клубов на 2 3 години отколку очи да корнам на HARRY MAGUIRE инста рилови со дрес на Интер....
На кој му згрешивме волку бе, не бевме ние за вака...
Наводно Шкринијар сега ќе се даде за 15м евра плус бонуси нешо така, максимумот што може да го извадат со оглед дека ова повеќе го диктира ПСЖ отколку ние јер е договорен веќе со нив практично ни пуштаат тејк ит ор лив ит понуда, а замена ќе биде Демирал, што од сите споменати играчи моментално е најдобра опција за да покрие али ај да видиме што све ќе испадне од целава ситуација и колку и Аталанта би се согласиле на нешто вакво.
Реално, боље сценарио од ова не можеме да добиеме, а знаејќи не, значи дека ќе дојде Бекало со сплесканиот нос и ќе се тешиме абе Јануари е јебига сеа шо моеш да донесеш ова време, летото ќе се носи главната замена.
Јаката разлика па од Демирал до Бекао, исти курац. Кој и да дојде сме послаби од ова што го имавме.
И да дојде Демирал сега, летоска ќе треба уште еден или двајца пошто турчинов обавезно пропушта 10+ утакмици у сезона.
Ништо од продажбата на Шкринијар денес, бар по последниве пишувања на медиумите. Да се клуб, ќе го пратат кај Киву со младинците да игра, или на трибини. Карактер 0.
После мене неколку медиуми пишале за Мегваер.
Колку и да не ги сакате, мислам дека е измислен за Италија. Може има изгубено самодоверба по толку тролање, сепак е квалитетен играч.
Како и да е, да се вратиме на нашите...
Шкриниар дефинитивно останува до лето.
Дилема е дали да биде само гледач во остатокот од сезоната или да остане првотимец и професионално да си го одработи остатокот од договорот.
Се работи за играч кој требаше да биде капитен, миленик на фановите, лидер на тимот. И покрај тоа, му заби нож во грб на клубот кога е најтешко, ако планираше да оди МОРАШЕ тоа да го направи летото. Го држеше тимот во неизвесност до крај, и заминува како кукавица само да извади плус пари со тоа што ке потпише бесплатно.
Поради тоа, заслужува до крај да тренира со примавера и да биде избришан од историјата на клубот. Да се даде пример дека клубот е над се.
Од друга страна, немаме соодветна замена. Дури и топ 4 не ни е сигурно, а конечно имаме шанса и ЛШ да одиме подалеку.
Јас сум повеќе за првата опција, премногу ми стана одбивен играч, ќе има многу свирежи и не знам дали ке може да игра под таков притисок.
Автоматски споено мислење:
Направете една анкета да видиме фановите како размислуваат. Да седи на трибини или да игра како ништо да не се случило...
Матео Дармијан, ја издоминира Аталанта, го изеде Леао у суперкупот и Кварацкелија у дербито со Наполи. Ама ок пошо е платен само 2М и дојде од небитен клуб па ќе го рамњаме со Гаљардини и Дамброзио и таквите.
П.С. Инзаги 3/3 има у дерби натпревариве од почеток на годинава.
Можеби сум грешка, но за него лично е подобро да замине вака, отколку Интер да извлечи нешто од него. Би требало и платата да му е поголема сеа, отколку ако извлечевме неш за него.
Во секој случај, гомно човек.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.