Не мисли на Косовари ценетиот министер. Филипинци, Пакистанци и Курди се во комбинација оти само тие три места на планетава се поутепани од северен фиром кој требаше да е земја во која младите ќе се враќаат.
И пакистанци и филипинци нема да ти седат тука.Ова би имбило само попатна станица да ја здиплат до западна Европа. И они гледаат колку е саат не се глупи.Не мисли на Косовари ценетиот министер. Филипинци, Пакистанци и Курди се во комбинација оти само тие три места на планетава се поутепани од северен фиром кој требаше да е земја во која младите ќе се враќаат.
Ова е навредливо. За Иванов.Ковачевски и Мицковски се фикус-политичари, како Иванов.
Нема да сакаат, џабе е..Нив ветена земја им е Швицарска.Што се однесува до увозот на евтина работна сила, не мора(ме) да гледаме кон Африка, оти КосовА и Шќиперија ни се тука, во комшилукот...што значи дека увозот од наведените земји би бил побрз и поевтин.
Сакав да кажам Апасиев е демократот на чиј јавни објави може секој да коментира, а не само неговиот круг на пријатели.Мислев дека ова е општо познато? Кафе машина е прилично комплексен апарат
.....Не ти идат од Косово и Албанија да работат тука за 300-400 евра
Не мислев толку на платата, туку, ако ги гледате рабојќето малку пошироко, ќе видите дека увозот на евтина работна сила од од наведените соседи не само што ќе го „реши„ проблемот со немање работна сила дома, туку за последица ќе има и опасна демографска промена...Нема да сакаат, џабе е..Нив ветена земја им е Швицарска.
Во ред, мислев дека имаш-знаеш нешто што не ни е познато нам, тоа што вчера било така во никој случај не детерминира дека и утре ќе го има истото...Врз фактот дека и минатиот пат победија со неколку пратеници па дозволија сдс да формира влада
Нема шанси да освојат 61 а и нема шанси шипците да коалицираат попрво со нив него со сдс. А за носењето и инсталирањето си во право, мулето мицко е сигурно амбасадорска инсталација таков труп тешко се наоѓа
...а толку добро им тргна,
Да не ги заборавиш тие од групата Стари Скопјани.Какви суштества се овие бе урбаниве фаци, сите на работна акција би ги пратил да копаат автопат Кичево-Охрид.
Шо келнери им се тие, дај јас ќе дојдам да ги сменам за таа платаОвие од МКЦ викаат дека ги плаќале конобарите 750 евра да не побегнат у странство
Орце царот, и да мора да ја научат на памет, да изумрат беговитеДа е до мене, овие партали директор ќе бираат меѓу Јордан Митев и Спасен Сиљановски.
Иванов беше најдобриот висок функционер кој сме го имале, иако тоа е доста ниска граница. Да не беше под толкав притисок константно од Груевски ќе беше и подобар, посебно ако се земе во предвид со какви луѓе беше опкружен.Ова е навредливо. За Иванов.
Еве кажи ми кој беа тие толку негови гревови, и наброј ми подобри високи функционери од него.Беше добар, затоа го напаѓаа.
Сигурно.
Ivanov e podcenet i podsmevan deka ima retoricki slabosti i ne e najsiguren koga e vo javnost. Ne deka i toa ne e vazno ama pa ne najvazno. Ama sto da ocekuvas od javnost/narod sto go velici Branko kako demek e fraer i znae da tresne po nekoja zelena, pie viski itn.Иванов беше најдобриот висок функционер кој сме го имале, иако тоа е доста ниска граница. Да не беше под толкав притисок константно од Груевски ќе беше и подобар, посебно ако се земе во предвид со какви луѓе беше опкружен.
Можеби и тоа беше и главната причина зошто беше и под толкав напад во 2014.
На прва, од око вака, добар ресторан да свадби бил тој простор.Орце царот, и да мора да ја научат на памет, да изумрат беговите