Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лангач
ne be druze,uzivaj,ne se zamaraj so mene,eve,primer, zamisli,ne sum ti repliciral, da ,stvarno ,odkoga zema Rafa 22 slem ti si relax i vekje nemash tolku emocii,ne ti e vazno,max.od 22 e dostignat, i ,da si znaesh,nie drugite ti ,,veruvame,,.Добро ај еве со тебе ќе комуницирам така, со другите нормално, може? Еве 22=22, поздрав не е најдобар него еднаков со другиот најдобар.
kako si Ivce, cuci. Uff,ne ti e bash lesnoЛангач
Оди бе лечи се ти можда нит к... ц немаш, искомплексирано ѓубреne be druze,uzivaj,ne se zamaraj so mene,eve,primer, zamisli,ne sum ti repliciral, da ,stvarno ,odkoga zema Rafa 22 slem ti si relax i vekje nemash tolku emocii,ne ti e vazno,max.od 22 e dostignat, i ,da si znaesh,nie drugite ti ,,veruvame,,.
There can be only one
Автоматски споено мислење:
kako si Ivce, cuci. Uff,ne ti e bash lesno..Ima edna vulgarna,jbg, ,,shupakot i e tesen,ona na ku...ot maani mu naogja
Ivce,ne se nerviraj,relax,mnogu nervoza ne lichi na devojka.Ne se sekiraj,site delovi na coveckoto telo mi se na broj so pravilna funkcionalnost.I sho vikash,te poeba Djovak , a?Оди бе лечи се ти можда нит к... ц немаш, искомплексирано ѓубре
Види погоре дали никој не зуцнал.Сите свршуваат на Џоковиќ,а ниикој не зуцна дека Калин е у финале и тепаше Грк ....
Го заболе Џоле за вас .... Појќе гледа за свои Срби
Калин Ивановски успеа да се пласира во финалето во Монастир, Тунис, откако грчкиот тенисер, Стефанос Сакаларидис го предаде мечот, при резултат 6:2, 3:0 во корист на Македонскиот тенисер.
Финалето се игра утре, а турнирот во Тунис е со награден фонд од 15000 американски долари
aj sho e fjucrs,ama ako se vklucham vo muabet dali ke osvoel 1 ili 2 poeni, ili pak dali ke bil 543 ili 502, ushte tolku ke me deprimira i ke se custvuvam mizerno i potseti vo kakva mizerija i vukojebina ziveeme.Bashka,samoto soznanie deka preku tatko mu i eden kup takvi likovi ,,nashite,, politichari od osamostojuvanjeto ne doteraa do ova deredje,da imame vukojebina od drzava i decata da ni begaat od drzavata,stanavme drzava na penzioneri,bez zdravstvo i obrazovanie, so polni ko brod mal broj na ,,elita,, so kradeni pari od narodot, pa on so tie pari da se sheta po turniri, ne , fala, toa e isto kako da se raduvam na ,,uspehot,,( jebal te uspehot,540 mesto) na decata na ZZ,Mijalkov i dtugite sho se slikaat po jahti i luksuzni vozila .Види погоре дали никој не зуцнал.
Иако разлика од грен слем до фјучрс е светлосни години, сепак.
И финалето беше денес, не утре. Изгуби Калин, за жал.
i moj sovet,na tie trojcata retardi koi shto ovoj post im e smeshen,nikogash da ne im replicirash,aj femalot e zalutan ovde i ima precki vo razvojot, ama drugite dvajva se likovi koi shto treba da gi izbegnuvash za kakva i da e diskusija,ednostavno ne se tvoja liga.Не можеш да уништиш нешто што е неуништливо.
Прегледај го приврзокот 364423
После цела онаа срамна голгота лани после која беше оставен сам на себе, еден играч не сакаше да застане позади него освен Киргиос, исплашени зашто ќе си го извалкаат своето лице пред срамниот западен медиумски свет, ништење од цел медиумски естаблишмент и оцрнување на неговото име со создавање на надреален товар и притисок врз негов грб со кој ниту еден тенисер во историјата не се соочил, забрани да игра цела америчка тура, забрани кои сеуште се на сила ради убедливо најнелогичната работа која разбудениот све ја измисли, а ги има многу патем, после оној за многумина нокаут у ГОАТ трката кога Рафа го победи на РГ, ризикот да не се најде на финалниот мастер .... после све ова, Новак освои 2 слема, рекорден 10ти АО, нов alltime рекорд од 28 победи веќе по ред, 4 АТП титули, само 1 пораз во последни 34 меча, повторно прв на АТП листат и продолжување на alltime рекордната низа како прв у број на недели која самиот и ја држи.
Сведочите на нешто невидено до сега, можеше да го мрзите од дно на душа, да сакате да се повредува ко одредена особа тука што посакуваше или да се тешите со убедливо најтажната напишана ствар у одредена спортска цена ... не бил ценет ко неговите ривали, ама никогаш, НИКОГАШ, нема да можете да го побиете она што Циципас го кажа после крајот на мечот денес, Новак е најдоброто нешто во историјата што некогаш држело тениски рекет, а пред фактите и боговите молчат.
22 слема, и порака после ова денес, '' Tука не планирам да застанам '', нестварен шампион, вакво нешто сега и никогаш повеќе сведочиме, уживајте додека можете.
Поздрав до верните нолевци на темава, ќе си се препознаат сите, издржавме мушки задњи година дена и се исплатеше, да си бидеме големи и у победата и испишувањето на тениската историја, нема што да се замараме со ситни провокации, навиваме за Најголемиот помеѓу Најголемите (thats what she said), и тоа е најбитно.
Over and Out и Идееееемооо !!!