Македонска берза

Член од
20 декември 2021
Мислења
204
Поени од реакции
232
40 MI MI MI MI MI LI LI LI LI O O O O O O NI NI NI NI NI neznam da gi napisam ne da gi ostvarat ovie na M dveve i ovaj tretiov so dvojniot danok,bitno so slovencive ne se cepkame a za so bugarive dali sme od 2017 vaka ke vidime narodot vo narednov period kolku se sakame vestacki.

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
Ok ama i ovi krediti 100 mil paricen tek stavka neto paricen tek od osnova dejnost se stopil u minus letaat krediti .Ke cuvaat pari nema da dadat visoka dividenda

Член од
10 декември 2008
Мислења
1.311
Поени од реакции
2.373
За да не го чекате Фактор да објави, еве ви Екслузивно од мене:

Бруто дивиденда: 510 денари.
Нето дивиденда: 460 денари.

Толку од мене за Комерцијална Банка. #ВашиПариВашиОдлуки

И НЛБ нешто зезнале во последниов квартал (во однос на добивките од претходните 3 квартали), но сепак не е лошо, особено ако си ја испочитуваат својата дивидендна политика. Сепак неверојатна е оваа вредност на исправки кај толку голема банка.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
И НЛБ нешто зезнале во последниов квартал (во однос на добивките од претходните 3 квартали), но сепак не е лошо, особено ако си ја испочитуваат својата дивидендна политика. Сепак неверојатна е оваа вредност на исправки кај толку голема банка.
Веројатно така ти се чини зошто во три квартали имаа позитивно салдо на исправки.

Член од
10 декември 2008
Мислења
1.311
Поени од реакции
2.373
Веројатно така ти се чини зошто во три квартали имаа позитивно салдо на исправки.
Тоа е уште полудо, имајќи ја во предвид состојбата на економијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom