Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 септември 2021
Мислења
326
Поени од реакции
563
Има некои членови, какви глупости трескаат и самите не се свесни.
Еден пиша вчера/некни за Џонс, као демек па што дека зема 3.5 милиони годишно, он и една утакмица само да изигра ќе остави срце на терен нешто у тој смисол.. дај ми ти 3.5 милиони и јас ќе влезам една утакмица со некои утепани и јас ќе оставам, не срце, сите органи ќе си ги оставам на терен. Као оправдано е што земал 3.5 милиони пошто у 3 години на таа една утакмица оставал срце на терен :pos: ај бе оди убиј се, не трескај зелени

Кој беше еден друг замараше за Депај, секој втор пост Депај, та Депај.. не беше Депај кај нас нели, не видовме што талент е :facepalm:

Фан клубот малку и ме потсеќа на нашата академија, нон стоп излегуваат нови "таленти".
Tolku ti fakja crpkata i ne mozhesh da sfatish shto sakam da kazham. Se nadovrzav na eden chlen koj praveshe matematiki deka Jones za 12 seozni zemal 36 milioni funti. I toa se pravi kao nestho WOOOW, A lugjevo shto zimaat po 270k nedelno ko Martial i kompanija i propadnatite transferi od po 100m nikoj ne gi komenitra.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Буквално вчера го дискутиравме "пропаднатиот" 100 милионски трансфер.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Tolku ti fakja crpkata i ne mozhesh da sfatish shto sakam da kazham. Se nadovrzav na eden chlen koj praveshe matematiki deka Jones za 12 seozni zemal 36 milioni funti. I toa se pravi kao nestho WOOOW, A lugjevo shto zimaat po 270k nedelno ko Martial i kompanija i propadnatite transferi od po 100m nikoj ne gi komenitra.
Јас само го потенцирав константното продолжување на договорите на Џонс и давање плата на него како "играч" како дел од лошото раководење на клубот во изминатите 10+ години. Само дадов еден пример за тоа како се трошат пари без врска. 4.5м по сезона не се воопшто малку пари, во Серија А толку зимаат најдобрите играчи. Постојат и поголеми работи, ама Џонс да го имаш 12 години во тим е знак на лошо раководење. Тоа ми беше муабетот, не знам што кажав толку лошо.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
385
Поени од реакции
487
Таман си е Вегхорст, за таа висина и work rate и позиционирање, помагање у одбрана при прекини, link up play… топ си е, не знам зошто се кења по него, башка позајмица е.

Него друга работа, не викам дека е главен проблем ама сериозно треба да се размислува за голман. Не сум фан на Де Геа, не викам ни дека е катастрофа фала богу, знае да извади вонсериска одбрана еднаш (како секој топ20 голман у свет) у 15 натпревари АМА другите 14 влева огромна несигурност при прекини, нафрлени лесни топки, игра со нога… голот на Сака, голот што вчера им го поништија на Форест се најсвежи примери дека веќе потфрла и во тоа што беше негова најсилна особина. За сега е таман, пак ќе повторам не е приоритет ама верувам дека ЕТХ ќе бара од следна година нов бр.1

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.817
Поени од реакции
10.125
Знам дека Тен хаг преферира голман што игра си нога, али многу поени ни спаси оваа сезона Де геа , плус прво треба остаткот од екипата да го средиме после да мислиме за голман.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.495
Таман си е Вегхорст, за таа висина и work rate и позиционирање, помагање у одбрана при прекини, link up play… топ си е, не знам зошто се кења по него, башка позајмица е.
Bas toa sto go uvidov i ne go razbiram plukanjeto po nego.
Likot dojde na pozajmica, nedela dena e so timot 2 celi treninga nema odraboteno, vcera ne go gledav, ama prethodnite dva meca sekade na teren go imase uste da zemese rakavici i mesto DDG da zastanese na linija (ova verojatno zasto ne moze so dvajca golmani inace garant i tamu ke bese)
pomaga u pravenje akcii ne e kako sto mislevme da sedi u sesnaesetnik i sudoku da resava i na kraj ne cini.

Знам дека Тен хаг преферира голман што игра си нога, али многу поени ни спаси оваа сезона Де геа , плус прво треба остаткот од екипата да го средиме после да мислиме за голман.
Skroz se slagam deka DDG e daleku od perfekten golman, ama mislam deka ke sedi uste nekoe vreme kaj nas zasto ima mnogu drugi dupki sto treba da se zakrpat.
Da se nadovrzam na ona od @Darsey golot na Saka (1 takov primil sto se vika u 10 godini tuka) pa na site golmani im se desava po nekoj takov ispad da napravat, nemam sretnato golman sto nema barem eden gol na negova dusa primeno u kariera.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Ниту еден од голманите на топ екипите у ПЛ не ми е со којзнае каква сигурност во себе. На Де Геа ги знаеме слабостите. Алисон има моменти каде што блада со излагањето ван 16ник, истото и со Едерсон,лоши проценки и излетуваат во празно. Лорис прави киксови што ни У15 голман не треба да ги прави. Кепа не ми се коментира што правеше порано, иако сега гледам е прв голман. Ретко да се најде голман со сите квалитети, секогаш ќе има некој послаб сегмент во неговата игра и начин на бранење. Можеби Де Геа е послаб од сите овие во игра со нога, ама за Shot stopping можат сите овие да му се фатат,што е вооедно и главно нешто за голман, да брани!

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.515
Ниту еден од голманите на топ екипите у ПЛ не ми е со којзнае каква сигурност во себе. На Де Геа ги знаеме слабостите. Алисон има моменти каде што блада со излагањето ван 16ник, истото и со Едерсон,лоши проценки и излетуваат во празно. Лорис прави киксови што ни У15 голман не треба да ги прави. Кепа не ми се коментира што правеше порано, иако сега гледам е прв голман. Ретко да се најде голман со сите квалитети, секогаш ќе има некој послаб сегмент во неговата игра и начин на бранење. Можеби Де Геа е послаб од сите овие во игра со нога, ама за Shot stopping можат сите овие да му се фатат,што е вооедно и главно нешто за голман, да брани!
Има неколку гола годинава примено на негова душа, што е премногу за голман во екипа која претендира за највисок успех. Голот на Сака едноставно не смееше да го прими. Сам си го покри видикот на топката, а кога веќе ја виде, немаше доволно време да ги спушти нозете и да реагира. Голот меѓу нозе и не ми се коментира, на термин на мало фудбалче, дебелиот што секогаш брани не го прави тоа. Немам проблем толку со Де Геа, може да крпиме со него сезонава. Има поприоритетни позиции за пополнување.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Има неколку гола годинава примено на негова душа, што е премногу за голман во екипа која претендира за највисок успех. Голот на Сака едноставно не смееше да го прими. Сам си го покри видикот на топката, а кога веќе ја виде, немаше доволно време да ги спушти нозете и да реагира. Голот меѓу нозе и не ми се коментира, на термин на мало фудбалче, дебелиот што секогаш брани не го прави тоа. Немам проблем толку со Де Геа, може да крпиме со него сезонава. Има поприоритетни позиции за пополнување.
Голот на Сака под број 1 е вина на Ериксен што не го изблокира, па потоа Де Геа. Иако и Ериксен самиот се изненади, малиов од Арсенал го извади шутот од никаде. За меѓу нозе голот се сложувам, но ни прв ни последен голман не е што примил или ќе прими пацерски гол. Има поголеми приоритети за средување во тимов од Де Геа. Можеби не ова лето, но наредно океј би било да се размислува за промена.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Јас сум убеден ако има достапен голман на пазарот кој му е по мерак на Ерик ќе се проба да се донесе. Не смее голманот да подарува по 3-4 топки во опасна зона по натпревар.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.515
Не зезајте, буквално сите пишаа дека доколку се друго е средено, дека би сакале голман кој повеќе одговара на тоа што сака Тен Хаг да го игра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Не зезајте, буквално сите пишаа дека доколку се друго е средено, дека би сакале голман кој повеќе одговара на тоа што сака Тен Хаг да го игра.
Само да не е тоа телето од Порто, оти од тоа што видов на СП, дечкото е просечен голман.

Kajgana Shop

На врв Bottom