Ќе видиме, можеби овој пат ќе ја покорите русијаСите мие на форумов веруваме во твоите чувства

Замисли си на Сирија да и достават проектили и да и дадат локации на носачи на авиони

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видиме, можеби овој пат ќе ја покорите русијаСите мие на форумов веруваме во твоите чувства
Не е зорт...Море дете мутаво, да не беше трагично ќе беше смешно. Русија се бореа на страната на Асад и успаја да ја ослободат дури пола држава. Тоа е успех единствено по новите русофилски стандарди.
Нели ти е срам? нели ти е грев? да имаш аватар од еден од најголемите херои во Македонската историја, првиот Претседател на Македонија, и под аватарот никот да ти е толку поган. Идиоту еден непрокопсан. Државјанството треба да ти се одземе, душо една продадена за џабе
Предизвик си за психологијата.За педофили и сатанисти што се колнат во Ватикан еве каква казна ги чека:
Прегледај го приврзокот 363908
Ние од Велес не планираме овој пат да ја покориме Русија. Не планиравме ни минатиот пат искрено да си кажам. Ама до душа ни минатиот пат не планиравме да го направиме Трамп прецедник, ама ни се лизна несакајќи и го напрајме потус.Ќе видиме, можеби овој пат ќе ја покорите русија![]()
Замисли си на Сирија да и достават проектили и да и дадат локации на носачи на авиони![]()
Ние од Велес не планираме овој пат да ја покориме Русија. Не планиравме ни минатиот пат искрено да си кажам. Ама до душа ни минатиот пат не планиравме да го направиме Трамп прецедник, ама ни се лизна несакајќи и го напрајме потус.
Си замислувам....
.
.
Ќе им дадат на сиријците пенис. Кои противбродски проектили ги имаат русите за да гаѓаат носачи на авиони од троа далеку? Да не планираш со Искандер подвижна мета да гаѓаат? Или планираш америте фер плеј да прават и самоволно да се укотват во Сирија за да може да ги гаѓаат?
Дури и да имаат со што да гаѓаат, како ќе ја поминат оловната завеса од ова ѕвере?
Прегледај го приврзокот 363917
Не е ова Москва да ја пренаменуваат во подморница
Ќе им дадат на сиријците пенис. Кои противбродски проектили ги имаат русите за да гаѓаат носачи на авиони од троа далеку? Да не планираш со Искандер подвижна мета да гаѓаат? Или планираш америте фер плеј да прават и самоволно да се укотват во Сирија за да може да ги гаѓаат?
Дури и да имаат со што да гаѓаат, како ќе ја поминат оловната завеса од ова ѕвере?
Прегледај го приврзокот 363917
Не е ова Москва да ја пренаменуваат во подморница
Јенкиве и швабиве испраќаат тенкови кои ќе користат осиромашен ураниум како муниција, се прашувам кога ќе им пукне курот на русите и не посегнат по најголемиот тактички арсенал што некој го поседува. Ја би употрбил некоја 10 килотонска да сум на место на Путин, чисто за кур ќејф.
Da ne ispadne izbegnuvam odgovor. Iskreno prvo ne znaev na sto mislis pa posle vidov kazale nesto deka bile vo vojna so Rusija, lol.@Staufer Како ти се чини изјавава на министеркава, како некој кој живее во Германија? Ова може да се толкува ко објава на војна од страна на Германија, што е премногу опасно. Дали е Германија во војна со Русија?
Не мислев ништо лошо, туку како некој кој живее таму гледа на вакви, благо кажано, неумесни и глупави изјави.Da ne ispadne izbegnuvam odgovor. Iskreno prvo ne znaev na sto mislis pa posle vidov kazale nesto deka bile vo vojna so Rusija, lol.
Od edna strana normalno materizam nadvoresen minister da treska vakvi gluposti i nevistini. Od druga strana zenata izgleda strada od kompleks sto ne e relevantna. Pokraj koalicija, partiite deluvaat sportivno. SPD so Scholz se za sepak razumna politika i taa da bide vo kontekst na NATO znaci da ne istrcaat sami da da davaat oprema. Scholz prifati da dade Leopardi od koga i SAD najavi deka toa go pravat. Ucestvuvaat ama ne kako lider. E sega zelenite i liberalite so nedeli javno go stiskaat Scholz odma i sve da se dade, sto toj normalno odbiva. Mora da se kaze, deka nadvoresnata politika vo Germanija tradicionalno ja vodi kancelarot i zatoa ne bi daval mnogu znacenje.
Nema problem. Zenata momentalno e nebitna, toa ne e stav na vladata. Toa maksimalno moze da bide nejzin stav i stav na nejzinata partija.Не мислев ништо лошо, туку како некој кој живее таму гледа на вакви, благо кажано, неумесни и глупави изјави.
Јенките и Швабите ќе гинат се до последниот Украинец. Многу се храбри.Јенкиве и швабиве испраќаат тенкови кои ќе користат осиромашен ураниум како муниција, се прашувам кога ќе им пукне курот на русите и не посегнат по најголемиот тактички арсенал што некој го поседува. Ја би употрбил некоја 10 килотонска да сум на место на Путин, чисто за кур ќејф.