Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Овој слободан бел ден да не види
Па не е дека он го држи клубот во заложништво. Он одма би го дал на некој друг без никаква оштета, проблемот е што никој не го сака клубот.

Да ама не ги исполни обврските со месеци плата недадено да не зборуваме за празните ветувања.

Па не е дека он го држи клубот во заложништво. Он одма би го дал на некој друг без никаква оштета, проблемот е што никој не го сака клубот.

kolku poveke race ke pomine klubot tolku pomalku utre nekoj moze da goni bilo kogo... sega veke ne se znae ni koj kolkav dolg ostavil ni koj dal koj pozajmil... samo pogolem haos se pravi so toa sto se "dava" klubot na gazdi sto ne se sposobni od den 1 da gi rascistat smetkite sto zaostanale. ne trebase uopste da mu se dozvoli na sams da go dade klubot na bilo kogo pa makar i on da go bankrotirase togas.

Има ли некој инфо што се дешава, нели денес требаше да се почне со тренинзи?

Немало тренинг. Повторно е одложен.

И ја не знам што се надеваме на тој Цобе дека ќе најде пари да ги плати играчите кога вода у очи нема „фраерот“. Нека биде среќен да не го заколе некој. Не знае кај кого све дужи веќе...

Немало тренинг. Повторно е одложен.

И ја не знам што се надеваме на тој Цобе дека ќе најде пари да ги плати играчите кога вода у очи нема „фраерот“. Нека биде среќен да не го заколе некој. Не знае кај кого све дужи веќе...
Цобе пред извесно време беше убаво претепан кај него на работа за поголем долг кон физичко лице.Едвај извлекол жива глава.

Последно уредено:
Како што очекував, така и излезе.
Спомнав и пред пола месец, ако ти бегаат најјаките играчи, јасно е колку е саатот.
И тогаш кажав, ќе се одолговлекува со ветувања за нов спонзор, за на крај да нема ни подготовки и директно да истрчаме со младинци.
Ќе остане може некој поискусен да игра на вересија додека не се најде некој спасител и вечно ќе му сме благодарни. Значи целта од прва лига се претвора во обезбедување опстанок во втора лига, а богами и опстанок на клубот.

Ima li nekoj saglam info da spodeli sto se slucuva vo klubot i so igracite?
I tie relevantnite izvori izleze deka spekuliraat ili pak i niv gi lazat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom