Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2012
Мислења
4.729
Поени од реакции
5.478
Не успева Кејн во Тотенхем. Сезонава може да не фатат ЛШ воопшто, а Конте најверојатно да замине. Нов договор би потпишал за да го продадат поскапо според мене.
Ne mi e logicno da potpises nov dogovor ako sakas da si odis.
Si ja digas sam cenata ama sto pravime ako toa povlece da nikoj ne saka da plati tolku za tebe i si ostanes kaj sto si a celta ti bila da si zamines?

Ako potpise nov dogovor ocekuvam deka ke ima pomal interes za nego jer togas ke baraat ovie 150 minimum i ne veruvam deka ima tim sto ke im gi dade.
Oni sega so godina dena od dogovorot spekuliraat nekoi sumi od okolu 80m sto e ludo i na denesniov pazar, a ne pa ako stavi nov potpis.
Moe mislenje e deka so nov potpis mozes slobodno da kaze se penzioniram vo totenhem fala cao prijatno

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Ne mi e logicno da potpises nov dogovor ako sakas da si odis.
Si ja digas sam cenata ama sto pravime ako toa povlece da nikoj ne saka da plati tolku za tebe i si ostanes kaj sto si a celta ti bila da si zamines?

Ako potpise nov dogovor ocekuvam deka ke ima pomal interes za nego jer togas ke baraat ovie 150 minimum i ne veruvam deka ima tim sto ke im gi dade.
Oni sega so godina dena od dogovorot spekuliraat nekoi sumi od okolu 80m sto e ludo i na denesniov pazar, a ne pa ako stavi nov potpis.
Moe mislenje e deka so nov potpis mozes slobodno da kaze se penzioniram vo totenhem fala cao prijatno
Се е ствар на договор. Може да му вети Леви дека ќе го пушти за 120, а сигурен сум дека ќе се најде некој што ќе даде толку. Па и 100 да се, тоа е 20м плус за Тотенхем.

Реално 80м за Кејн се смешка во ова време, па и недела дена да има од договорот. :))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Прам муабет за Зинченко кога ја прими пред асистенцијата да ја напрајт спорен момент.

Автоматски споено мислење:

Не би рекол. Јунајтед имаше утакмица во средината на неделата, Арсенал одмараше. Калкулираше на мечот со Криста Палас и му се одби по глава. Тука, толку силата. Очекував по 60-та минута да папсаат. Се гледаше колку поенергични беа Арсенал, буквално во голот не внесоа. Заслужена победа.
Мислам дека Тен Хаг ја утна измената на Ентони со Фред.
Буквално му овозможи на Зинченко да игра каде сака на теренот и после таа измена ве стаивме у шише.

Можеше многу лесно да го стаи Гарначо, и да го премести Рашфорд десно, ќе ги држеше окупирани двата бека.
Вака отвори простор за Зинченко.

===================

Arsenal had 63 touches in the Manchester United box in this match.

No side have had as many in a single Premier League game in 2022-23 so far.

Manchester United only had 12 themselves.

The difference of 51 touches in the opposition box between Arsenal (63) and Man Utd (12) has only been higher in one Premier League game this season:

53 difference in Man City (56) 4-0 Southampton (3) back in October.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080

Буквално му овозможи на Зинченко да игра каде сака на теренот и после таа измена ве стаивме у шише.

Можеше многу лесно да го стаи Гарначо, и да го премести Рашфорд десно, ќе ги држеше окупирани двата бека.
Неможе, Рашфорд десно ти е играч помалку.
Можда со Еланга ке беше подобро десно а Гарначо лево.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.729
Поени од реакции
5.478
Се е ствар на договор. Може да му вети Леви дека ќе го пушти за 120, а сигурен сум дека ќе се најде некој што ќе даде толку. Па и 100 да се, тоа е 20м плус за Тотенхем.

Реално 80м за Кејн се смешка во ова време, па и недела дена да има од договорот. :))
Kako sto pisav moe mislenje e toa, i pak ke ti recam za igrac sto ima skoro 30g i godina dena od dogovorot 80 se mnogu pa makar i za Kejn (normalno moe mislenje ne vikam deka e tocno)
Vetuvanje ke te pustime za volku se vika otkupna klauzula (nikad nema da mu ja stavat), toa evrejot seker za kafe nema da ti dade koga ke ides na pregovori a ne pa eftina cena za kejn

I jas se posomnevav na ovaa pozicija sepak vo igra se taka brzo se desi da izgledase na offside, duri i cudno mi padna zasto go proveruvaat kontaktot za gol a ne ova.

Nadvor od ovaa situacija, Arsenal od pocetok vlegoa motivirani polni so energija i dominiraa
Dojdoa reseni da gi zemat 3te boda i si ja ostvarija celta, umoren junajted ili napagacot ne im cinel ili individualni greski e nebitno, Arsenal bese podobar protivnik nema sto poveke da se komentira tuka :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Неможе, Рашфорд десно ти е играч помалку.
Можда со Еланга ке беше подобро десно а Гарначо лево.
Или така, ама небитно, муабетот ми беше кога веќе се местиш за контри, два брзи играчи од двете страни ќе биде проблем.
Вака останаа само со уморен Рашфорд. Не значи дека тоа ќе го сменеше исходот, ама мислам дека ќе беа доста попретпазливи во одбрана.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Или така, ама небитно, муабетот ми беше кога веќе се местиш за контри, два брзи играчи од двете страни ќе биде проблем.
Вака останаа само со уморен Рашфорд. Не значи дека тоа ќе го сменеше исходот, ама мислам дека ќе беа доста попретпазливи во одбрана.
Еланга ќе му помагаше и на Бисака у одбрана, вака само остана збунет Бидака што да прави и кого да чува со излегувањето на Мартинели.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.258
Поени од реакции
28.089

Малку прорано требаше. :D
Сега или Мојсо од Вест Хем ќе доаѓа а Рафа у Вест Хем или Рафа пак назад во Евертон.
А секако за сите останати во зоната за испаѓање е Сем Алардајс. Бесценето.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Воопшто не е депресивна, секогаш тука е Челзи да ја направи забавна со носење разноразни кловнови за 100 милиони, плус 10 место, забава беспари.
Ние немаме пари, а верувам дека нема да е проблем вие да искеширате и за него, кога ќе се врати и Бакајоко има да направат страшно дуо. А и некои членови од ваш фан клуб ќе се израдуваат со двајцата црнци.
Јас незнам што толку ти биде у очи да имате стомиљонска четворка на терен.

Реално само Погба ви фали, Санчо и Ентони напред, назад Мегваер. 400 милиони на терен коа ќе заиграат, лигата ќе проплака.

Да играа некни со Јунајтед сите стомиљонски, место 40 минути ќе се браневте 20. Не е исто.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
959
Поени од реакции
1.235

Реално само Погба ви фали, Санчо и Ентони напред, назад Мегваер. 400 милиони на терен коа ќе заиграат, лигата ќе проплака.

Да играа некни со Јунајтед сите стомиљонски, место 40 минути ќе се браневте 20. Не е исто.
Dosadno ti e a?

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Од хуманост, да играа сите, наместо -10 ќе бевте на -20 па ќе требаше да си земате по едно јаженце. ;)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Сега или Мојсо од Вест Хем ќе доаѓа а Рафа у Вест Хем или Рафа пак назад во Евертон.
А секако за сите останати во зоната за испаѓање е Сем Алардајс. Бесценето.
images.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom