Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Или едноставно, у Врање да иде му е најисплатливо.

Здраво,
продавница за копчиња и др ацесори ка мавровка некаде ако знае некој/а да ми објасни како да се снајдам?

Дали има кај Мавровска не знам, ама Бит пазар / женски пазар ти е во близина и има голем број продавници што продаваат копчиња, нитни, патенти и се останато.

bit.PNG

Дали има кај Мавровска не знам, ама Бит пазар / женски пазар ти е во близина и има голем број продавници што продаваат копчиња, нитни, патенти и се останато.

Фала друже стари. :)
Него најдов на партизанска карши пазарчето... Ема, Еми така се викаше дуќанот имаше убави копчиња.

Каде можам да најдам убави бургер лепчиња?

Каде можам да најдам машинско масло за подмачкување на тример за бричење?
Стај му WD40, според мене боље подмачкува железни површини него ли машинското маслото иако велат дека не е за таа намена, само гледај да не ја допира пластиката толку, пошто на подолг период ќе ја скрути.

Пластични шишиња од литар, фирма некоја што продава?
Нешто како оние од слаткарниците што ги користат како амбалажа за боза/лимунада.

Пластични шишиња од литар, фирма некоја што продава?
Нешто како оние од слаткарниците што ги користат како амбалажа за боза/лимунада.
Во Кавадарци има фирма за тоа, ама не ми текнува на името на фирмата. :)

Каде може да најдам ваков сет за кафе?
f7239b0bfb48ea7197b10c5558d9875a.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Каде може да најдам ваков сет за кафе?
f7239b0bfb48ea7197b10c5558d9875a.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
jas imam kupeno od turcija, a za kaj nas tesko mislam.

i jas da si prasam.

go izgubiv polnacot od masinkata za glava bricenje Remington
https://www.amazon.com/Remington-Ba...&sprefix=remington+head+shaver,aps,163&sr=8-2

slicni polnaci sto imam za masinki ne pasira nikoj. baram po net mi dava nekoi opcii 25 evra za polnac so e teska glupost.
nekoja opcija da baram nekoj konvertor ili slicno? za dostava vo Svedska mi treba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom