Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Паааххх штета шо не заврши ова со гол.

Каков Барто потег на управава, поклон за 3 милиони на омразен ривал кој не сака ни да помисли да и даде играч на Барса, кој ги има изиграно милион пати, да им ебам све глупо. Ќе донеселе замена, ај да видиме за 3 милиони како ќе најдат подобар од Депај експертиве.

Потегов дај шта даш, пошто на лето секако за без пари ќе си отиде.

Ништо конкретно не покажа, иако и немаше некоја којзнае каква минутажа. Плус склон е на повреди.

Мене повеќе криво ми е за Обамејанг, али ако ништо друго заработија 15 милиони од двајцата кои дојдоа како слободни трансфери.

Иначе не очекувајте голем трансфер ако не успеат да ги шитнат Рафиња и Феран, ќе биде крпење со ефтини или слободни трансфери пак.

Ништо конкретно не покажа, иако и немаше некоја којзнае каква минутажа. Плус склон е на повреди.

Мене повеќе криво ми е за Обамејанг, али ако ништо друго заработија 15 милиони од двајцата кои дојдоа како слободни трансфери.

Иначе не очекувајте голем трансфер ако не успеат да ги шитнат Рафиња и Феран, ќе биде крпење со ефтини или слободни трансфери пак.
За зимово збориш?

Нема трансфери до лето, тоа бидете сигурни.
Депај го пуштиа пошо почна да форсира Чави со 4 у средина т.е со Гави на крило, како Иниеста на времето.

Со таквата формација нема место за Феран, Рафиња и Фати во прва постава... а сите овие се пред Депај... така да, ништо страшно.

А на лето треба чистка на старци и пазарење на 2-3 квалитетни играчи ако сакаме да бидеме барем у 1/4 финале, 1/2 полуфинале на ЛШ.

За летото зборам, не очекувам да истрошат повеќе од 50 мил ако нема продавања. Е сега, прашање е колку ќе извадат од Рафиња и Феран ако веќе решат да ги продават. Се спомнува некои луди суми дека барале за Рафиња, колку е точно незнам. Јас би бил пресреќен и со 50% од тоа што го плативме.

И секако треба да имаме среќа да се појават играчи од типот на Лева, кои не им се битни многу парите. Моментално секој клуб од топ5 лигите може да даде појака понуда од Барса. Челзи и Јунајтед можат да понудат дупло повеќе од Барса во секој момент, за арапите воопшто да не зборуваме. Реал исто така ќе лудува ова лето, особено после фијаското со Мбапе.

Единствено на италијанците можеме да им парираме бидејки кај нив нема толку големи плати.

Последно уредено:
За летото зборам, не очекувам да истрошат повеќе од 50 мил ако нема продавања. Е сега, прашање е колку ќе извадат од Рафиња и Феран ако веќе решат да ги продават. Се спомнува некои луди суми дека барале за Рафиња, колку е точно незнам. Јас би бил пресреќен и со 50% од тоа што го плативме.

И секако треба да имаме среќа да се појават играчи од типот на Лева, кои не им се битни многу парите. Моментално секој клуб од топ5 лигите може да даде појака понуда од Барса. Челзи и Јунајтед можат да понудат дупло повеќе од Барса во секој момент, за арапите воопшто да не зборуваме. Реал исто така ќе лудува ова лето, особено после фијаското со Мбапе.

Единствено на италијанците можеме да им парираме бидејки кај нив нема толку големи плати.
Од тоа што се шпекулира ја сум задоволен.
Побитно ми е отпадокот да се фрли со големи плати.
Алба, Бускетс, Белерин, Гарсија и Рафиња да факаат патот.
Да се земе Моукоко фри, Мартинез од Булбао 4ти штопер фри, замена за Де Јонг и класа десен бек. Ја со ова сценарио би бил презадоволен.

Вечер очекувам да ги пушти замените + младиници во 1/8 финале против потенцијалениот четвртолигаш.
Надежно на овие ќе може Феран да им даде гол :D

Ни збор за утакмицата :D
Не ги гледав, изгледа било рутинска победа, ја научиле лекцијата од претходното коло против Интерсити.
Некој ако ги гледал, нека каже како одиграле.

Кеси гол и 2 асистенции. Рафиња гол и асистенција. Ансу одма чим влегол дал гол.

Пријателска утакмица, ништо посебно. Интерсити беше на ниво даваше отпор, овие излегоа со бело знаме.:ROFLMAO:

Туку како идеше сега, ждрепка беше или? Не најдов никакво вкрстување за 1/4 финале.

Утре во 1 попладне е ждрепката.
И 1/4 финалињата се играат само еден натпревар, без реванш. После во полуфинале има по 2 натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom