Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За зимово збориш?Ништо конкретно не покажа, иако и немаше некоја којзнае каква минутажа. Плус склон е на повреди.
Мене повеќе криво ми е за Обамејанг, али ако ништо друго заработија 15 милиони од двајцата кои дојдоа како слободни трансфери.
Иначе не очекувајте голем трансфер ако не успеат да ги шитнат Рафиња и Феран, ќе биде крпење со ефтини или слободни трансфери пак.
Од тоа што се шпекулира ја сум задоволен.За летото зборам, не очекувам да истрошат повеќе од 50 мил ако нема продавања. Е сега, прашање е колку ќе извадат од Рафиња и Феран ако веќе решат да ги продават. Се спомнува некои луди суми дека барале за Рафиња, колку е точно незнам. Јас би бил пресреќен и со 50% од тоа што го плативме.
И секако треба да имаме среќа да се појават играчи од типот на Лева, кои не им се битни многу парите. Моментално секој клуб од топ5 лигите може да даде појака понуда од Барса. Челзи и Јунајтед можат да понудат дупло повеќе од Барса во секој момент, за арапите воопшто да не зборуваме. Реал исто така ќе лудува ова лето, особено после фијаското со Мбапе.
Единствено на италијанците можеме да им парираме бидејки кај нив нема толку големи плати.
Овој дел не ти го разбрав![]()