- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Ама Леао какво дно опипува полувремево… Неверојатно неконстантен играч.
3ca okolku nego ima celo vreme so sakas da naprai
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама Леао какво дно опипува полувремево… Неверојатно неконстантен играч.
Очајно ја изигра шансата кога беше сам пред голман, избега многу лево и го стигнаа дефанзивците и шутна уште полошо. А и имаше 1-2 сигурно очајни примања на топка во полушанси. Не викам дека треба да прави чуда, ама не ми делува дека е присутен на утакмицава воопшто.3ca okolku nego ima celo vreme so sakas da naprai
Очајно ја изигра шансата кога беше сам пред голман, избега многу лево и го стигнаа дефанзивците и шутна уште полошо. А и имаше 1-2 сигурно очајни примања на топка во полушанси. Не викам дека треба да прави чуда, ама не ми делува дека е присутен на утакмицава воопшто.
3ca okolku nego ima celo vreme so sakas da naprai

Па тоа обично се шалови на кои пишува податоци за утакмицата.Да скренемо пажња од ужасното издание на шампионот днска, видов едно детенце у публика со шал на кој пишуеше и интер и милан, па ми текна дека тоа ми е една од најглупите работе што може навијач да купи. И никад не би зел такво нешто
Се гледа дека си интераш ...Па тоа обично се шалови на кои пишува податоци за утакмицата.
Е сеа детето ќе треба да си допише резултат само. hehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Па како ќе има кога кутриот уплав добил од нејзе.Кетеларе буквално еден допир немаше со топкава.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Нееееееееееееее бе? Како ме откри јеботе, а толку години се кријам.Се гледа дека си интераш ...