Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
3ca okolku nego ima celo vreme so sakas da naprai
Очајно ја изигра шансата кога беше сам пред голман, избега многу лево и го стигнаа дефанзивците и шутна уште полошо. А и имаше 1-2 сигурно очајни примања на топка во полушанси. Не викам дека треба да прави чуда, ама не ми делува дека е присутен на утакмицава воопшто.

Очајно ја изигра шансата кога беше сам пред голман, избега многу лево и го стигнаа дефанзивците и шутна уште полошо. А и имаше 1-2 сигурно очајни примања на топка во полушанси. Не викам дека треба да прави чуда, ама не ми делува дека е присутен на утакмицава воопшто.

ne go gledas dovolno, toa e normalno za Leao, mu trebaat 5 takvi za da dade gol 0 zavrnica ima bratot

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да скренемо пажња од ужасното издание на шампионот днска, видов едно детенце у публика со шал на кој пишуеше и интер и милан, па ми текна дека тоа ми е една од најглупите работе што може навијач да купи. И никад не би зел такво нешто

Да скренемо пажња од ужасното издание на шампионот днска, видов едно детенце у публика со шал на кој пишуеше и интер и милан, па ми текна дека тоа ми е една од најглупите работе што може навијач да купи. И никад не би зел такво нешто
Па тоа обично се шалови на кои пишува податоци за утакмицата.

Е сеа детето ќе треба да си допише резултат само. hehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Па тоа обично се шалови на кои пишува податоци за утакмицата.

Е сеа детето ќе треба да си допише резултат само. hehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Се гледа дека си интераш ...

Кетеларе буквално еден допир немаше со топкава. :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Класичен Инзаги трофеј ала Лацио тип на екипа, има да ги жнее небитните купови и супер купови... Во ПСЖ да отиде ќе заврши трет ама ќе ги собере сите можни Француски купови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom