Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа обично се шалови на кои пишува податоци за утакмицата.

Е сеа детето ќе треба да си допише резултат само. hehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Да бе знам дека се со податоци, ама пак ми е глуп момент.

zanetti-inter.gif

Уште е butthurt Чалханоглу што доби јако тролање кога Милан ја освоија титулата. Не можат да се споредуваат титула во Серија А и еден меч во Суперкупот... Со изјавава само покажува дека фрустрациите од прошлата година сеуште не му се излечени.

“Revenge? It was too much for me to see things that I didn’t expect. But with karma what goes around comes around. They have to have respect.”

“Today we devoured them, 3-0 and we sent them home very quickly.”

- Hakan Calhanoglu

:icon_lol:

Го споредуеш небитниов суперкуп у тамо пичкесиматерине у Арабија изигран со скудето и мочање на Хакан у сред Милано на прослава на скудето :icon_lol:

Карма е кучка, нека му враќа ваќе кармата на Хакан свака година да освојуе суперкуп после скудето на Милан

Го споредуеш небитниов суперкуп у тамо пичкесиматерине у Арабија изигран со скудето и мочање на Хакан у сред Милано на прослава на скудето :icon_lol:

Карма е кучка, нека му враќа ваќе кармата на Хакан свака година да освојуе суперкуп после скудето на Милан
Не може да му враќа зашо не може Милан да освојува, едноставно е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom