- Член од
- 30 мај 2018
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 75
Zdravo. Dali nekoj ima informacija kolku vreme trae statusot obrazuvana prepiska. Intervjuto e preku konzulat. Blagodaram
Thank you Usher$.You can make new booking after the current reserved date is expired.
Имама венчаница од прадедо и прабаба, кај прабабата не се совпаѓаа името и презимето, ама кај прадедото се совпаѓаше и затоа го предадов документот од прадедоЗдраво,
Кажи ми кои стари документи ги достави до посредникот, бидејќи имам слична ситуација дома...(Авг.2021 приета молба, нема мрднато ништо од тогаш).
I mene me interesira isto.Има ли некој инфо зошто е забавена 2020 година? Исто, преписките што заостанаа од декември 2019?
A od kaj se vadi od prilika taa vencanica ako ja nemas primer?Имама венчаница од прадедо и прабаба, кај прабабата не се совпаѓаа името и презимето, ама кај прадедото се совпаѓаше и затоа го предадов документот од прадедо
Zakazete si tuka decki stavete alarm za TOCNO vo satot koga ke dozvoluvaat zakazuvanje povtorno(pamtete deka 1 saat razlika imame nie i vo bg), za 30 min site termini se popolnija minatiot pat koga jas zakazav vaka vo juli 2022Информација на веб страната https://publicbg.mjs.bg/BgSubmissionDoc за сите оние кои сакаат да закажат интервју во Софија
Прегледај го приврзокот 362150
Не знам, јас ги најдов дома оригиналиA od kaj se vadi od prilika taa vencanica ako ja nemas primer?
Zdravo. Dali nekoj ima informacija kolku vreme trae statusot obrazuvana prepiska. Intervjuto e preku konzulat. Blagodaram
Ај викам да прашам, може е олеснување за постапката чисто кога се нема друг документ...Колку што знам немаат никаков удел овие ствари. Пак си е истата процедура и услови за добивање државјанство.
Ако синот е над 14 години тогаш околу 3 години трае процедурата по добивање на бројче.Zdravo kolku vreme odi procedura za bugarsko drzavjanstvo preku konzulatot vo Bitola podneseno od sin na kogo tatkoto e so bugarski pasos.Brojceto mu e izlezeno na 22 septemvri 2022