Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.913
Поени од реакции
40.854
Се појачал Манчестер Сити. :D
Костич, знам дека паметот ти е издуван, ама финатава или зафрканцијава важи само кога послаб тим ќе победи појак и иде на сметка на појакиот, никогаш обратно, на пример пред некој ден да пишеше тука се појачал Фулам, ќе беше интересно, ќе кареше некој лајк.

А и јас да си ебам главата, се објаснувам тука со Костич.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Како може ова гол да е? Трча по топка, буквално до моментот кога Бруно ја шутира. Влијае и те како на игра.
Да застанел у моментот на подавањето, ок е, ама вака...

Член од
13 јануари 2023
Мислења
42
Поени од реакции
80
Костич, знам дека паметот ти е издуван, ама финатава или зафрканцијава важи само кога послаб тим ќе победи појак и иде на сметка на појакиот, никогаш обратно, на пример пред некој ден да пишеше тука се појачал Фулам, ќе беше интересно, ќе кареше некој лајк.

Кур ме боли дали важи за послаб или среден или топ клуб. Велам само дека се појачал Манечестер Сити. :smirce::toe:
Автоматски споено мислење:

И ГОЛЛЛЛ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !!! ЕДЕН СПРЕМА (СПЕРМА) ЕДЕН !!!!

Член од
13 јануари 2023
Мислења
42
Поени од реакции
80
Член од
13 јануари 2023
Мислења
42
Поени од реакции
80
Се појачал Јунајтед дефинитивно.

Еве бе...се појачал Јунајтед. Сеа ми важи финтата?

Честито победа ѓаоли.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.839
Поени од реакции
67.285
Да беше голот што го даде Фернандес против Јунајтед, многу би се напиздел. Иако не игра со топката, делува на позиционирањето и на реакцијата на цела одбрана.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.044
Поени од реакции
19.412
Колку срамна глума од страна на грдиот Халанд, две метра маж зел се сопка од тревата и мафта со тие рацете како шимпанзо некое, бара пенал :ROFLMAO:
Последните 5 минути на Сити во 16 кај Јунајтед беа школски пример како не треба да изгледа една екипа кога брка резулатат, ја тогаш топката од глава на глава небаре играат мал фудбал на некоја плажа во Рио хаха, брука.
Милијарди фрлени на играчи и еден факинг Арсенал да ти бега 5 односно 8 бода ако добие утре со Тотенхем, тешко ама не и невозможно :)

Сити од секогаш ми биле најодвратна екипа, ми се напрај ќеф за Јунајтед дека ги рокнаа со пресврт :love:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Чист офсајд првиот гол на Јунајтед, влијае на играта и те како.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Гарначо го смени целиот тек на утакмицата, не е лош малиов сезонава, треба да почне да игра за Аргентина во новиов циклус.

Иначе офсајд е тоа, Рашфорд играше со топката иако не ја допре. Тотално влијаеше на целиот исход.

Добри се Манчестер како резултатски така и на терен. Тој коментаторот на стримот што гледав на крајот од утакмицата вика ако може Сити да се бори за титула, зошто да не и Манчестер?
Па ги стигнаа, 1 бод се разлика. Сити кризира некако цела сезона а никој ништо не збори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom