Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... ,,Флурона" пристигна од САД во ЕУ, кај да е, еве ја и кај нас!
цц цц ццц каков израз од модератор од Здравје подфорум, малку почит од годините на тенеке.
.. .туку дај да ти го препорачам извонредниот документарец, тоа му доаѓа како претходницата на коронавирусот пандемијата како 30 години се уништува напредокот и се заташкува токму од тие званични PubMed клинички студии, намести си превод каков сакаш и издржи 1 :50 минути.
@Staufer и @Lester Freamon можете и вие, баш би сакала ваш коментар со поврзаноста или споредбата со сегашнава пандемија со коронавирусот и антиковид mRNA вакцините.
Е. И тоа е хемија Бафра, не твитер муабет.Мора да и се признае на @Aceso дека и таа нешто погоди. Многу самоуверено тврдеше дека mRNA е прилично нестабилна и во рок од 2 дена го напушта телото. Е сега, од тоа нешто што излезе во право, е бројката 2, тоа деновите е утка, 2 месеци се, но да не ситничариме:
Тоа дека останува на местото каде што си боцнат, исто погрешно и беше, ама ај се случува, кој работи и греши.
Е. И тоа е хемија Бафра, не твитер муабет.
RNA has the normal 2` hydroxy group, and that makes the phosphodiester bond unstable and susceptible to nucleophilic attack and self-hydrolysis. When RNA is single stranded (like in mRNA), the 2`-hydroxy group can more easily reach the phosphorus atom and cause the chain to be cut. mRNA is generally unstructured and so is much less stable.
Бидејки сум активен бајкер и планинар ама од тие чесните кои сите резултати а за 90% се научна фантастика ги имам направено без овие лајна од хемикалии што ти ги наброја ќе ти кажам дека сите познати роудаши кои имаат точаци и по 10000 евра и што прават ненормални времиња за релативно краток период ги зимаат овие работи што ти ги наброја а дел и од познати МТБ тркачи како и дел од вработени и газди на дуќани за велосипеди и велосипедска опрема.Комшија ми е поранешен боди билдинг правак на Македонија кој повеќе не се занимава со тоа и да го видиш сега во живо коски и кожа е и нема шанси да погодиш дека човеков некогаш се занимавал со тој спорт и ми има кажано дека ако сакам да си го сочувам здравјето и да возам додека сум жив да бегам од тие хемикалии кои се недозволени во меѓународните натпревари.Абе Бафра, како да не умираат кога нема што не пикаат во себе.
Прв пат во теретана имав влезено грубо 2005та, во тоа време го немавме луксузот што го имаат денешниве генерации со достап до информациите во дел од секунда, и не плашеа дека не смееме да пипнеме ни креатин.
Јас прв пат суплемент зедов после 4-5 години тренинг, и тоа л карнитин со креатин монохидрат, и пак сум се тресел да мерам до грам.
Во денешно вреаме деца влегуваат во теретана и на 13-14 години веќе без 2 пати да мислат лупаат SARMS, кленбутерол е задолжителна опрема за одмор, се голтаат метан, вин, анавар како да нема утре, а последните ги маваат и женски без око да им трепне иако 90% се препакуван винстрол.
Пилиштар од 16 год го имам видено да се боцка со тренболон и да го комбинира со анадрол и омнадрен, лупаат хгх и инсулин како да се омега 3...
Да не правиме муабет за дрогата и алкохолот што се маваат на секој чекор, и се мешаат со се и сешто.
Друга уште поопасна работа е што улицата е секогаш пред институциите, а на вакво време каде се е достапно никој нема да ги фати какви се комбинации прават.
здравјето и да возам додека сум жив да бегам од тие хемикалии кои се недозволени во меѓународните натпревари.
Не мораш да се глупираш и понатаму. Јас апсолутно сакам наука, затоа и не реков повеќе ништо на линкот што го постираше, супер си е студијата. Јас таква имав видено и тоа пер ревјувед и таква постирав. Тоа што ти го постираше го немав видено и да таа е издржана и порелевантна.
Но, за разлика од тебе јас не се клештам ко ненормален на секоја студија, а некој излегоа апсолутно релевантни.
Воедно во врска со муабетот за срцеви проблеми после корона, прашав неколку пати, но никој стручен не кажа, па ај да те прашам и тебе.
Што ќе се случи, ако вакциниран кој што има одредени срцеви проблеми после вакцина, а потоа фати Корона која ете прави дополнителни срцеви проблеми?
Срцеви проблеми имаат најчесто млади.
М?
добро естаблиран консензус.
Единечна студија, не може да се спореди со добро естаблиран консензус. За истиот да се побие, потребни се десетици високо квалитетни студии, правени на разна пополуција, во разни региони, со генерално исти исходи и резултати, ова не се случува до сега на било која хипотеза (рамна земја муабети) што се тестирани. Повеќето се погрешно поставени пристрасни студии во журнали со низок импакт фактор, направени од сомнителни "научници" тоа е се што треба да знаеш за овие фекалии од студии што ги постираш.