Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

И така, продолжи со фекалиите.

Не докажува дека Израелците се во грешка, туку дека не земале во предвид други можни фактори. Значи бројката што ја добиле Израелците не ја побивате, туку дека има повеќе фактори кои треба да се земат во предвид, но бројката си останува. Пред 2022, нормално и често имавме 16годишни со срцеви заболувања, нормално беше спортски активни, на кои им прават редовни контроли да паѓаат ко крушки во толкав број.

Е сега вие топчестите верници што ја следите најновата наука, сигурно имате нови поефикасни препораки за луѓе со срцеви проблеми и нивно спречување, додека препораките пред 2020 што сите кардиолози ги кажуваа, како пешачење, на свеж воздух, без стресови, не важат со воведување на ковид мерките, оти немале резултат кај пациентите и потенцијалните пациенти. :icon_lol:

1673250615375.png

A od sto zaboluvaat 16godisnite? Iskazi se.

Не докажува дека Израелците се во грешка, туку дека не земале во предвид други можни фактори. Значи бројката што ја добиле Израелците не ја побивате, туку дека има повеќе фактори кои треба да се земат во предвид, но бројката си останува. Пред 2022, нормално и често имавме 16годишни со срцеви заболувања, нормално беше спортски активни, на кои им прават редовни контроли да паѓаат ко крушки во толкав број.

Е сега вие топчестите верници што ја следите најновата наука, сигурно имате нови поефикасни препораки за луѓе со срцеви проблеми и нивно спречување, додека препораките пред 2020 што сите кардиолози ги кажуваа, како пешачење, на свеж воздух, без стресови, не важат со воведување на ковид мерките, оти немале резултат кај пациентите и потенцијалните пациенти. :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 361615
Абе Бафра, како да не умираат кога нема што не пикаат во себе.

Прв пат во теретана имав влезено грубо 2005та, во тоа време го немавме луксузот што го имаат денешниве генерации со достап до информациите во дел од секунда, и не плашеа дека не смееме да пипнеме ни креатин.
Јас прв пат суплемент зедов после 4-5 години тренинг, и тоа л карнитин со креатин монохидрат, и пак сум се тресел да мерам до грам.

Во денешно време деца влегуваат во теретана и на 13-14 години веќе без 2 пати да мислат лупаат SARMS, кленбутерол е задолжителна опрема за одмор, се голтаат метан, вин, анавар како да нема утре, а последните ги маваат и женски без око да им трепне иако 90% се препакуван винстрол.

Пилиштар од 16 год го имам видено да се боцка со тренболон и да го комбинира со анадрол и омнадрен, лупаат хгх и инсулин како да се омега 3...

Да не правиме муабет за дрогата и алкохолот што се маваат на секој чекор, и се мешаат со се и сешто.

Друга уште поопасна работа е што улицата е секогаш пред институциите, а на вакво време каде се е достапно никој нема да ги фати какви се комбинации прават.

Абе Бафра, како да не умираат кога нема што не пикаат во себе.

Јасно е тоа, но зашто сега во 2022 го гледаме, а претходно не, во смисла на зголемена смртноста и зголемен % на млади со тешки заболувања, за кои претходно било многу ретка појава..... Ти како поначитан, пред 2020 кога си слушнал дека седењето затворен дома и носење маски 24/7 е корисно или па дека нема да има последици по здравјето?

Еве некои други причини од топчесттие верници:
1673259255416.png

Јасно е тоа, но зашто сега во 2022 го гледаме, а претходно не, во смисла на зголемена смртноста и зголемен % на млади со тешки заболувања, за кои претходно било многу ретка појава..... Ти како поначитан, пред 2020 кога си слушнал дека седењето затворен дома и носење маски 24/7 е корисно или па дека нема да има последици по здравјето?

Еве некои други причини од топчесттие верници:
Прегледај го приврзокот 361624

Абе милијарда причини има, голем дел од нив искомбинирани заедно ти се темпирана бомба (стрес, нездрав живот, нездрава средина, континуирано користење на стимуланси и тн.).

Јас лично не верувам дека е чисто од ова, бидејќи ако такво нешто постои, а некој им влезе во трага, нема шанса да ги остави без да си платат. А за да успееш да им извадиш пари без да те рокнат, тоа ќе мора да излезе во јавност.

Абе милијарда причини има, голем дел од нив искомбинирани заедно ти се темпирана бомба (стрес, нездрав живот, нездрава средина, континуирано користење на стимуланси и тн.).

Јас лично не верувам дека е чисто од ова, бидејќи ако такво нешто постои, а некој им влезе во трага, нема шанса да ги остави без да си платат. А за да успееш да им извадиш пари без да те рокнат, тоа ќе мора да излезе во јавност.

Значи до 2020 се знаеше дека секој совет од доктори/наука/ општо познавање беше седењето дома затворен со денови, под стрес, ненавремена дијагноза е гарантиран процес кој го влошува здравјето. Во 2020 баш такви мерки имавме и затоа 100% се знаеше наредни години дека народ ќе умира повеќе и ќе има се поболни (не за џабе уште во 2020 сум напишал тешко нас во 2022/2023). За други причини не навлегувам, туку за општо познатите и докажани, во склад со правилото, немој да наштетуваш.

2020 кога шетаа опасните "варијанти" од Бетмен, нели со тек на време ослабуваат, требаше да има могу поголема смртност и заболени, а не се сега, кога ем вакцини (нели штитат) ем послабите варијатни од Бетмен.

За 2иот пасус, искрено не те сфатив, но ако сметаш и се однесуваше на тоа дека СО2 е штетно за планетава, ќе те маам :sakasuste:.

Drami znaci godina dve site sedea doma. Cinis Kina bese cel svet. A ne bese taka.

Значи до 2020 се знаеше дека секој совет од доктори/наука/ општо познавање беше седењето дома затворен со денови, под стрес, ненавремена дијагноза е гарантиран процес кој го влошува здравјето. Во 2020 баш такви мерки имавме и затоа 100% се знаеше наредни години дека народ ќе умира повеќе и ќе има се поболни (не за џабе уште во 2020 сум напишал тешко нас во 2022/2023). За други причини не навлегувам, туку за општо познатите и докажани, во склад со правилото, немој да наштетуваш.

2020 кога шетаа опасните "варијанти" од Бетмен, нели со тек на време ослабуваат, требаше да има могу поголема смртност и заболени, а не се сега, кога ем вакцини (нели штитат) ем послабите варијатни од Бетмен.

За 2иот пасус, искрено не те сфатив, но ако сметаш и се однесуваше на тоа дека СО2 е штетно за планетава, ќе те маам :sakasuste:.
Друже постојат многу различни комбинации, не вреди да го арчиме времето на дискусија, ако навистина сакаш да се замараш запни се, најди експерти лекари, плати ги нека анализираат, ако најдете доказ ќе им лапнете милиони.

Нема врска со co2, општо сите услови, плус и психичката ситуација со социјални мрежи и сл.

Мора да и се признае на @Aceso дека и таа нешто погоди. Многу самоуверено тврдеше дека mRNA е прилично нестабилна и во рок од 2 дена го напушта телото. Е сега, од тоа нешто што излезе во право, е бројката 2, тоа деновите е утка, 2 месеци се, но да не ситничариме:

Тоа дека останува на местото каде што си боцнат, исто погрешно и беше, ама ај се случува, кој работи и греши.

... ,,Флурона" пристигна од САД во ЕУ, кај да е, еве ја и кај нас!
И така, продолжи со фекалиите.
цц цц ццц каков израз од модератор од Здравје подфорум, малку почит од годините на тенеке.

.. .туку дај да ти го препорачам извонредниот документарец, тоа му доаѓа како претходницата на коронавирусот пандемијата како 30 години се уништува напредокот и се заташкува токму од тие званични PubMed клинички студии, намести си превод каков сакаш и издржи 1 :50 минути.
@Staufer и @Lester Freamon можете и вие, баш би сакала ваш коментар со поврзаноста или споредбата со сегашнава пандемија со коронавирусот и антиковид mRNA вакцините.

Последно уредено:
Мора да и се признае на @Aceso дека и таа нешто погоди. Многу самоуверено тврдеше дека mRNA е прилично нестабилна и во рок од 2 дена го напушта телото. Е сега, од тоа нешто што излезе во право, е бројката 2, тоа деновите е утка, 2 месеци се, но да не ситничариме:

Тоа дека останува на местото каде што си боцнат, исто погрешно и беше, ама ај се случува, кој работи и греши.

Screenshot_2023_0109_202906.jpg

И што од оваа глупост што си ја постирал е некаков демант за колку време се наоѓа во телото или па дека тврдевте стои на местото каде си боцнат?

Се е наведено во сликата, јас ништо немам тврдено, си ме помешал со некој друг.

Се е наведено во сликата, јас ништо немам тврдено, си ме помешал со некој друг.

Па наведено е дека не мутира.
Јас не тврдам дека мутира.

А ти ако си модератор во форум Здравје и ако ти си ми го префрлил постот од темата за рак и си ми отворил нова тема во алтернатива, да ја избришеш таа нова тема и видеото воопшто.
Автоматски споено мислење:

Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom