![]()
Multiple studies showed that COVID-19 increases the risk of heart inflammation more than vaccines do; study in Israel misleadingly used to claim otherwise
Myocarditis and pericarditis are conditions involving inflammation of the heart. Both conditions are commonly caused by viral infections, such as COVID-19 and the flu. The COVID-19 mRNA vaccines have also been associated with a higher risk of myocarditis, particularly in young men. However, the...healthfeedback.org
И така, продолжи со фекалиите.
Не докажува дека Израелците се во грешка, туку дека не земале во предвид други можни фактори. Значи бројката што ја добиле Израелците не ја побивате, туку дека има повеќе фактори кои треба да се земат во предвид, но бројката си останува. Пред 2022, нормално и често имавме 16годишни со срцеви заболувања, нормално беше спортски активни, на кои им прават редовни контроли да паѓаат ко крушки во толкав број.
Е сега вие топчестите верници што ја следите најновата наука, сигурно имате нови поефикасни препораки за луѓе со срцеви проблеми и нивно спречување, додека препораките пред 2020 што сите кардиолози ги кажуваа, како пешачење, на свеж воздух, без стресови, не важат со воведување на ковид мерките, оти немале резултат кај пациентите и потенцијалните пациенти.