Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.603
- Поени од реакции
- 29.302
Ке биде интересно да се види како ке се справи Потер со сите овие ѕвезди во тимот. Во Брајтон беше, тивка вода брег рони работата, каде немаше ниту една ѕвезда. Тука треба да се расправа со карактери, ега, управата, наметнати трансфери, очекувања, резултати, начин на игра.Glavnoto prasanje e dali treba da mu se dade bash na Potter otvoreni race i podolg period za da se vidi dali ke napravi nesto, nesto nalik Arteta i Arsenal. Licno za mene, covekot ne e za top klub ali ke vidime
Одвај чекам да видам како влагаат во некоја no go zone во Бирмингем, Лутон, источен Лондон кај црнци и паки по дома и како овие ги колат со јатагани.Ги решија сите проблеми во државата па сега на ред е ова:
Има нешто. Го сјебаа и Reddit Soccer Streams пред 2 недели, каде што имаше HD стабилни стримови... Стои ова од подолу на сајтот.Ги решија сите проблеми во државата па сега на ред е ова:
Исто и на hesgoal и rojadirecta.Има нешто. Го сјебаа и Reddit Soccer Streams пред 2 недели, каде што имаше HD стабилни стримови... Стои ова од подолу на сајтот.
![]()
Второто работи... Сеуште.Исто и на hesgoal и rojadirecta.
Второто работи... Сеуште.
Зависи домеин. Имаат повеќе. rojadirecta.me е запленет а оние другите алтернативни останаа во функција.зависи локација претпоставувам..
Прегледај го приврзокот 361847
имам веќе на сите телевизори дома IPTV, проблемот за мене беше додека не сум дома ака.додека сум на работа да гледам ако сум послободен. Искрено и ми се скурчи од барање стрим што работи како што треба, посто нели еден кочи, друг глас нема, на третиот аds врие и зедов subscription на PeacockTV за 4.99$ месечно, што не е воопшто лошо. Барем за следење на Премиер лига е топ. Уште слободно време на работа фали да имам.IPTV momci za sitna para se obezbeduva sakas na balkanskive (arena, sport klub) sakas na stranski se ke najdes
E dobro ne se free ke treba 2 piva mesecno u kafic da se skratat ama se gura i bez tie dve piva bar kaj mene![]()
Iptv на телефон брат, јас така гледав Катар на работаимам веќе на сите телевизори дома IPTV, проблемот за мене беше додека не сум дома ака.додека сум на работа да гледам ако сум послободен. Искрено и ми се скурчи од барање стрим што работи како што треба, посто нели еден кочи, друг глас нема, на третиот аds врие и зедов subscription на PeacockTV за 4.99$ месечно, што не е воопшто лошо. Барем за следење на Премиер лига е топ. Уште слободно време на работа фали да имам.