Брука во КАМ маркетите

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.553
Поени од реакции
916
Попуст при пазарење добивате?
Нема попуст, слободниот ден за роденден не го даваат на денот (ако имаш среќа ќе го добиеш после неколку месеци), ваучер за брак (не сум слушнал некој да добил), бонус за препорачан пријател за работа (непознато дали некој воопшто добил), пакетче има за бадник (бадниковите ама знае да се случи да има мувлосани работи (ореви и костени), другите работи камчиња)...

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.354
Поени од реакции
10.249
Нема попуст, слободниот ден за роденден не го даваат на денот (ако имаш среќа ќе го добиеш после неколку месеци), ваучер за брак (не сум слушнал некој да добил), бонус за препорачан пријател за работа (непознато дали некој воопшто добил), пакетче има за бадник (бадниковите ама знае да се случи да има мувлосани работи (ореви и костени), другите работи камчиња)...
Навистина сте за жалење.:(....и незнам како успевате покрај толку тортури пак да бидете љубезни и трпеливи со разно разни чурук карактери.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
зезнато до в крај е..дали ако се е поскапено човек не треба да јаде? Мора да крај да се турка некоја работа, за сите се работи не за мене иако мислиш дека е све за мене
Јас не ти викам да не јадеш, туку ако сметаш дека имаш подобра опција да смениш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.517
Навистина сте за жалење.:(....и незнам како успевате покрај толку тортури пак да бидете љубезни и трпеливи со разно разни чурук карактери.
Мораат јер никад не знаат на кој доктор ке му се искурчат па послем ни 100гр кафе и мерси не ги оправа на лекар кога ке отидат

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.553
Поени од реакции
916
Јас не ти викам да не јадеш, туку ако сметаш дека имаш подобра опција да смениш.
Муатов е исто како политикава и се што се случува во државава последниве 5 години пример
Автоматски споено мислење:

Дури има Фини Госпожи и Муштерии тоа е, ќе си се најдат погоре во постовите хаха

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Муатов е исто како политикава и се што се случува во државава последниве 5 години пример
Нема врска примерот со политиката во мкд, таму си небитен 1 глас во милион и кусур, тука од тебе зависи дали ќе научиш нешто друго што ќе ти донесе поубава иднина.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.965
Поени од реакции
8.626
Замисли на форум му се нафрлија да го судат, а во реалниот живот можеш да замислиш со што луѓенца си има работа.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.582
...а во медицинска институција да речеме државна болница, што има повеќе од наведеното на вработениот во КАМ дека го нема? :toe:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.354
Поени од реакции
10.249
...а во медицинска институција да речеме државна болница, што има повеќе од наведеното на вработениот во КАМ дека го нема? :toe:
Да не го ширам моабетот многу, само едно ќе кажам...во маркетите на кам нема клатачи на врати, таму се само рмбачи, пред време доаѓаат, а никогаш пред време не си одат..(како ние што правиме, порано дома си одиме оти утре празник било):)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.582
нема злоба бијонс, твоето понашање е неприкладно, све што човек не треба да прави ти правиш, па се чудиш после кога некој те напаѓа. Не глуми жртва кога не си.
ти стварно си глупа ако мислиш дека у трговија некој има време да лежи и кафе да пие.
...конкретно за тебе, ако се има поинакво мислење за некоја проблематика, за тебе е неприкладно однесување, односно Ти знаеш што е ,,неприкладно однесување,, па да си дозволиш да судиш со погрдни зборови, јас не сум жртва и си имам став кој си го бранам додека друг со факти прифатливи за мене не ме разубеди, но и ти си во право, вака однесувајќи на форумот можеби ќе ја добиеш самодовербата и во реалноста, и уште нешто што и наметнуваш на коментарот на Емка онака ниско за ,,климакс " фаза кога таа е во најдобри фертилни години, не заборавај дека напоредно постои и андропауза што сигурно нема ниедно машко да ја избегне, сакале или несакале.
...инаку за КАМ како маркет каков асортиманот, каква хигиена и какво однесување се има зависи од шефот или менаџерот одговорен за тој маркет конкретно.
Да не го ширам моабетот многу, само едно ќе кажам...во маркетите на кам нема клатачи на врати, таму се само рмбачи, пред време доаѓаат, а никогаш пред време не си одат..(како ние што правиме, порано дома си одиме оти утре празник било):)
...ај да не коментирам, ако важи за тебе тоа, не важи за сите во тие институции, како што не се сите рмбачи таму во КАМ маркетите, впрочем искрено речено промените неодамна кај тебе не беа баш дека ти било убаво нели?;)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
Замисли на форум му се нафрлија да го судат, а во реалниот живот можеш да замислиш со што луѓенца си има работа.
poditno da smenis mislenje ako mislis deka na forum e samo akademskata civilizirana fela a ne bas tie sto sme tuka bez koi mk bi bila mnogu poprijatno mesto za ziveenje ili barem generalnata slika za mk bi bila druga, veruvaj na kasa pominuva mnogu podobro odosto na forum

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.957
Поени од реакции
42.681
...конкретно за тебе, ако се има поинакво мислење за некоја проблематика, за тебе е неприкладно однесување, односно Ти знаеш што е ,,неприкладно однесување,, па да си дозволиш да судиш со погрдни зборови, јас не сум жртва и си имам став кој си го бранам додека друг со факти прифатливи за мене не ме разубеди, но и ти си во право, вака однесувајќи на форумот можеби ќе ја добиеш самодовербата и во реалноста, и уште нешто што и наметнуваш на коментарот на Емка онака ниско за ,,климакс " фаза кога таа е во најдобри фертилни години, не заборавај дека напоредно постои и андропауза што сигурно нема ниедно машко да ја избегне, сакале или несакале.
...инаку за КАМ како маркет каков асортиманот, каква хигиена и какво однесување се има зависи од шефот или менаџерот одговорен за тој маркет конкретно.
бијонс срцето ми крвари после овој пост, иначе ти и другите ми дијагностициравте еректилна дисфункција у темата за корона, така да не се секирај за мојата андропауза.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.582
бијонс срцето ми крвари после овој пост, иначе ти и другите ми дијагностициравте еректилна дисфункција у темата за корона, така да не се секирај за мојата андропауза.
...посети ме со таков коментар, цитирај да видиме колку е вистина.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.957
Поени од реакции
42.681
...посети ме со таков коментар, цитирај да видиме колку е вистина.
не ме замарај со глупости, темава е за брука во кам маркети. Ти тресеш зелени, мислиш таму вработените седат со нозе у вис и пијат кафе, играат пинг понг, а врска немаш како е да работиш на такви места. И тука тврдиш како да си 100% сигурна што праат. И не знам како очекуваш човек да ти рече, па и вика башка дека стои намерно на каса каде што нема купци да ги заебе сите купувачи да им се убаци пред ред. Мене би ми било срам да речам нешто такво, а не пак и после тоа да се докажувам дека сум во право.

Kajgana Shop

На врв Bottom