- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.530
- Поени од реакции
- 11.515
Dell. Постар е, али добар е. Убаво е да го имам во функција.Кој модел?
Dell. Постар е, али добар е. Убаво е да го имам во функција.Кој модел?
Анкоч,Лининг..Dell. Постар е, али добар е. Убаво е да го имам во функција.
Malo roka rastura .Dimenzii 24x10x5cmНекој што се разбира у звучници,совет за купување портабл звучник,прилично јак но да не е премнгу габаритен,нешто како ова али појако ми треба
![]()
Hyperboom
www.ultimateears.com
Не купувај ѓејмерски стол, не ти се исплаќа за парите ( не се толку удобни колку што изгледаат). Подобро вложи повеќе пари во некој канцелариски стол отколку во ѓејмерски.nekoj da napravi sporedba pomegju gejmerski i kancelariski / raboten stol?
na rabota imam kancelariski, komoten e, treba da kupam nesto i za rabota od doma,
gledam slicen rang na ceni ima, a ovie gejmerskite pokomotni izgledaat sprema slikite.
Imabarav vo internet podforum i probav na search ama ne dava rezultati za "vpn" samo.
top 3 opcii so mi gi dade na google search nord, express i proton vpn gi dava od 3 do 10 evra / dolari mesecno,
zavisi od traenje na pretplata.
1. ima nekoja poeftina opcija od ovie a da vrsi rabota dobro?
2. ako nekoj ima iskustvo so koristenje na navedenite da spodeli?
Linkov prvpat go gledam ama toa mi e dovolno za cel zhivot!Дечки некој искуство со gjirafa50 да сподели? Сакам да купам некоја ствар од таму па скептик сум дали е леџит.
Оди на форум Ит има цела тема, Косовари се иначе, ако не ти смета тоа ваљда ќе си најдеш нешто.Дечки некој искуство со gjirafa50 да сподели? Сакам да купам некоја ствар од таму па скептик сум дали е леџит.
Legit e nemas gajle, imam naracuvano minimum 3-4 pati od tamu i se bilo vo red. Imaat nekogas ekstra popusti ama znaat i da naduvuvaat ceni taka da paziДечки некој искуство со gjirafa50 да сподели? Сакам да купам некоја ствар од таму па скептик сум дали е леџит.
Каков силикон се работи? Пробај со оцет ако не успее имаш остранувач на силикон по меркур,бриколаж и слични подобро снабдени продавници.Ве молам за совет, силикон јако залепен за плочки со што да го извадам ? Пробав со повеќе средства безуспешно, последно со Разреџивач ама ни со тоа не се извади. Чаре ?!
imav shark i ne go bivase, podocna nord gi kupijabarav vo internet podforum i probav na search ama ne dava rezultati za "vpn" samo.
top 3 opcii so mi gi dade na google search nord, express i proton vpn gi dava od 3 do 10 evra / dolari mesecno,
zavisi od traenje na pretplata.
1. ima nekoja poeftina opcija od ovie a da vrsi rabota dobro?
2. ako nekoj ima iskustvo so koristenje na navedenite da spodeli?