Не се зезај секое појачување е плус опција, една повреда на офанзивен играч не дели од криза.Подобро да не купуваат ако се тие опциите
Повреден да игра некој ќе има ист или боље учинок. Боље да не земат ништо и на деца шанса да даваат него овие двајцаНе се зезај секое појачување е плус опција, една повреда на офанзивен играч не дели од криза.
Остатокот од сезоната ќе биде напорен и ќе треба играчи за ротација.
Да имавме деца способни верувам дека Тен хаг немаше ни да размислува за шпиц.Повреден да игра некој ќе има ист или боље учинок. Боље да не земат ништо и на деца шанса да даваат него овие двајца
Пак ќе прашам, која е логиката на носење на Феликс, дури и на позајмица? Центарфор сигурно не е, ниту може да игра тму. На лево крило го имаме Рашфорд кој е во животна форма, а на десно крило имаме два фудбалери од по 100 милиони. Позади шпиц секогаш ќе игра Бруно, се додека е во тимот. На која позиција ќе игра Феликс?
Има информации дека Мендеш притиска да ја спушти цената за позајмица.
Според мене чисто како опција плус во напад, ќе го става на шпиц со оглед на тоа што Марсијал не се знае уште колку ќе е фит.Пак ќе прашам, која е логиката на носење на Феликс, дури и на позајмица? Центарфор сигурно не е, ниту може да игра тму. На лево крило го имаме Рашфорд кој е во животна форма, а на десно крило имаме два фудбалери од по 100 милиони. Позади шпиц секогаш ќе игра Бруно, се додека е во тимот. На која позиција ќе игра Феликс?
Митрович за резерва на МарсијалAj кажете кој квалитетен напаѓач треба да го земеме месецов? Мене не ми текнува на таков а да е достапен.
Феликс од друга страна може да ротира на сите позиции во нападот. Таков техничар немаме во тимов.