Брука во КАМ маркетите

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Ова стварно со цените ми е интересно, ама стварно ако има разлика во цената на продуктот и на каса нема ама баш никогаш да се занимавам и да се расправам или ќе платам или ако не ми се свиѓа цена нема да го платам и ќе го гратам. Као студент работев едно лето USA во 2 различни супермаркети, некогаш и да имаше грешка макар да мнооогу редко се дешаваше тоа, никад не се дешаваа некакви скандали. Луѓево кај нас како одвај да чекаат да има нешто, за да си ја извадат негативната енергија и да му го заебат на некој денот….

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.567
Поени од реакции
24.924
Ова стварно со цените ми е интересно, ама стварно ако има разлика во цената на продуктот и на каса нема ама баш никогаш да се занимавам и да се расправам или ќе платам или ако не ми се свиѓа цена нема да го платам и ќе го гратам. Као студент работев едно лето USA во 2 различни супермаркети, некогаш и да имаше грешка макар да мнооогу редко се дешаваше тоа, никад не се дешаваа некакви скандали. Луѓево кај нас како одвај да чекаат да има нешто, за да си ја извадат негативната енергија и да му го заебат на некој денот….
prosecna plata vo usa i vo mkd? toa e razlikata...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Кога си толку паметен бујрум дојди работај во маркет...И за менаџер н ти треба кизнае што шсколо, само способмност и колку и да е смешно во кам ретко кој сака да оди на погорна позиција
Кај можам јас да работам во маркет, не заебавај, за таму треба факултет ;)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.945
Поени од реакции
37.184
Леле, дај игнорирајте го експертов по трговија, живи се! Нека прекине со небулозите, ко ние од Марс да сме паднати сите, само тој е експерт. :popce:

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
prosecna plata vo usa i vo mkd? toa e razlikata...
Да брат така е ама стварно грешки сите правиме нема безгрешни луѓе, ако некој не работи како што треба си има кој да го санкционира тоа, сега ако некој направил грешка во што и да е нема да му се извикувам, може ја сум таков не знам….

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.567
Поени од реакции
24.924
Да брат така е ама стварно грешки сите правиме нема безгрешни луѓе, ако некој не работи како што треба си има кој да го санкционира тоа, сега ако некој направил грешка во што и да е нема да му се извикувам, може ја сум таков не знам….
abe greska e ko toa vo USA ednas, dva pati retko ko sto rece...

ova ovde zvuci ko totalna raspashana komanda... gledas sto ti vika, cenite sabajle im stigale pa ako imale vreme ke gi smenele posto ocigledno imaat premnogu rabota... WTF... smeski

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Тинекс е готов и без Лидл.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Зошто мислиш така? Мене па ми изгледаат како најразработени, иако да бидам искрен во последно време ми изгледа како да им фалат вработени на сите маркети кои ми се блиску и во кои пазарам (Кам, Тинекс, поретко Рамстор).

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
Значи од последна, без око да ти трепне, си застануваш прва кога ќе отвори другата каса и после продаваш пуфки :
... застанувам на празната каса со ризик дека нема да дојде никој, а на мое место на активната каса веќе се наредиле другите купци кои мислат дека нема да ми успее барањето на друга касиерка, а ако дојде друга касиерка на празната каса тоа ќе биде моја заслуга, затоа што јас изреагирав, а другите си ќутат, така да заслужни пуфки не продавам! :pipi:
ама те боли минџата.
... мислам дека го претера со речникот!

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Зошто мислиш така? Мене па ми изгледаат како најразработени, иако да бидам искрен во последно време ми изгледа како да им фалат вработени на сите маркети кои ми се блиску и во кои пазарам (Кам, Тинекс, поретко Рамстор).
Зошто се должни на многу фирми и не им доставуваат роба. Така ми имаат кажано дека не се знае со нив што ќе биде.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.553
Поени од реакции
916
Леле, дај игнорирајте го експертов по трговија, живи се! Нека прекине со небулозите, ко ние од Марс да сме паднати сите, само тој е експерт. :popce:
Абе само ум си бил ти, од ушите ти тече мозок....Слободно со пријателот Раководител во кам разговарајте си за Сложени работи остајте не нас смртници да бркаме друга работа

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
бијонс е како детенцето ако не добие лижавче ќе се расплаче, или ќе го бара директорот. На американски, Карен тип на човек. Can I talk to the manager???
...аааа не е баш така, грешка си, јас сум многу трпелива кога некој ќе се извини и ќе објасни, ама на дрски кои треба на работно место да бидат љубезни, затоа што не може да се загледа на ајфонот од типкање на каса, еееее богами не му поминува, на ист начин како не би ми поминало и јас така да правам на работно место кон други особи, маркети има доволно, ако Кам сака да си ги изгуби купците, повелете сјебете му го рејтингот, ќе слушаме ние сега касиерите што ќе наредат бре бре, нека прво се научат да се обратат со „вие“ да применат „извините“ па тогаш можеби ќе послушаме ние купците!
ako se odnesuvaat site ko nejze togas malku gi tepaat doktorite... treba poveke. kako toa da se cekalo 5-10 minuti lol
...да да, гледам колку касиери се истепани за разлика од докторите, морееее да се прашував јас воен рок на сите да се исчеличите како мажи, а не ваму кифли на каса, една вреќа не можат да дигнат, па со количка, килави!

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.945
Поени од реакции
37.184
Абе само ум си бил ти, од ушите ти тече мозок....Слободно со пријателот Раководител во кам разговарајте си за Сложени работи остајте не нас смртници да бркаме друга работа
:popce:

Kajgana Shop

На врв Bottom