prosecna plata vo usa i vo mkd? toa e razlikata...Ова стварно со цените ми е интересно, ама стварно ако има разлика во цената на продуктот и на каса нема ама баш никогаш да се занимавам и да се расправам или ќе платам или ако не ми се свиѓа цена нема да го платам и ќе го гратам. Као студент работев едно лето USA во 2 различни супермаркети, некогаш и да имаше грешка макар да мнооогу редко се дешаваше тоа, никад не се дешаваа некакви скандали. Луѓево кај нас како одвај да чекаат да има нешто, за да си ја извадат негативната енергија и да му го заебат на некој денот….
Кај можам јас да работам во маркет, не заебавај, за таму треба факултетКога си толку паметен бујрум дојди работај во маркет...И за менаџер н ти треба кизнае што шсколо, само способмност и колку и да е смешно во кам ретко кој сака да оди на погорна позиција
Znaci so sredno nema sansi a .Кај можам јас да работам во маркет, не заебавај, за таму треба факултет
За средно се тие високите позицииZnaci so sredno nema sansi a .
Да брат така е ама стварно грешки сите правиме нема безгрешни луѓе, ако некој не работи како што треба си има кој да го санкционира тоа, сега ако некој направил грешка во што и да е нема да му се извикувам, може ја сум таков не знам….prosecna plata vo usa i vo mkd? toa e razlikata...
abe greska e ko toa vo USA ednas, dva pati retko ko sto rece...Да брат така е ама стварно грешки сите правиме нема безгрешни луѓе, ако некој не работи како што треба си има кој да го санкционира тоа, сега ако некој направил грешка во што и да е нема да му се извикувам, може ја сум таков не знам….
Зошто мислиш така? Мене па ми изгледаат како најразработени, иако да бидам искрен во последно време ми изгледа како да им фалат вработени на сите маркети кои ми се блиску и во кои пазарам (Кам, Тинекс, поретко Рамстор).Тинекс е готов и без Лидл.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
... застанувам на празната каса со ризик дека нема да дојде никој, а на мое место на активната каса веќе се наредиле другите купци кои мислат дека нема да ми успее барањето на друга касиерка, а ако дојде друга касиерка на празната каса тоа ќе биде моја заслуга, затоа што јас изреагирав, а другите си ќутат, така да заслужни пуфки не продавам!Значи од последна, без око да ти трепне, си застануваш прва кога ќе отвори другата каса и после продаваш пуфки :
... мислам дека го претера со речникот!ама те боли минџата.
Зошто се должни на многу фирми и не им доставуваат роба. Така ми имаат кажано дека не се знае со нив што ќе биде.Зошто мислиш така? Мене па ми изгледаат како најразработени, иако да бидам искрен во последно време ми изгледа како да им фалат вработени на сите маркети кои ми се блиску и во кои пазарам (Кам, Тинекс, поретко Рамстор).
Абе само ум си бил ти, од ушите ти тече мозок....Слободно со пријателот Раководител во кам разговарајте си за Сложени работи остајте не нас смртници да бркаме друга работаЛеле, дај игнорирајте го експертов по трговија, живи се! Нека прекине со небулозите, ко ние од Марс да сме паднати сите, само тој е експерт.
...аааа не е баш така, грешка си, јас сум многу трпелива кога некој ќе се извини и ќе објасни, ама на дрски кои треба на работно место да бидат љубезни, затоа што не може да се загледа на ајфонот од типкање на каса, еееее богами не му поминува, на ист начин како не би ми поминало и јас така да правам на работно место кон други особи, маркети има доволно, ако Кам сака да си ги изгуби купците, повелете сјебете му го рејтингот, ќе слушаме ние сега касиерите што ќе наредат бре бре, нека прво се научат да се обратат со „вие“ да применат „извините“ па тогаш можеби ќе послушаме ние купците!бијонс е како детенцето ако не добие лижавче ќе се расплаче, или ќе го бара директорот. На американски, Карен тип на човек. Can I talk to the manager???
...да да, гледам колку касиери се истепани за разлика од докторите, морееее да се прашував јас воен рок на сите да се исчеличите како мажи, а не ваму кифли на каса, една вреќа не можат да дигнат, па со количка, килави!ako se odnesuvaat site ko nejze togas malku gi tepaat doktorite... treba poveke. kako toa da se cekalo 5-10 minuti lol
Абе само ум си бил ти, од ушите ти тече мозок....Слободно со пријателот Раководител во кам разговарајте си за Сложени работи остајте не нас смртници да бркаме друга работа