- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.157
- Поени од реакции
- 16.296
Како изгуби пристап?Здраво, ве молам за помош! Како можам да го вратам мојот прв фејсбук профил кој сеуште е активен? Ви благодарам поздрав.
Автоматски споено мислење:
Има ли некој стручен од вас да ми каже како да си го вратам мојот прв ФБ профил кој што уште постои не е избришан!???
А да се откажеш од Фејкбук, тоа не е опција?Значи вака мојот прв фејсбук профил е со малце подолга историја! Се сеќавам и на последната лозинка ама тој број што беше поврзан со таа ФБ сметка јас како побезбеден начин за најава му беше ставил двојна проверка-автентификација зборувам за ФБ јас лично што така го подесив! Е сега проблемот е во тоа што немам пристап до бројот бидејќи е повлечен од операторот исто и до Е-маил адресата немам пристап!!! Help me please...
Неможам никако да се откажам од тој ФБ затоа што сите пријатели ми беа на тој ФБ а и имам важни пораќи! Сега до наредниот месец точно 11 год како е креиран профилот!!! Тоа за мене не е Options!!!А да се откажеш од Фејкбук, тоа не е опција?
Обиди се да добиеш пристап до имејл адресата.Неможам никако да се откажам од тој ФБ затоа што сите пријатели ми беа на тој ФБ а и имам важни пораќи! Сега до наредниот месец точно 11 год како е креиран профилот!!! Тоа за мене не е Options!!!
Немам пристап до имејл адресата бидејќи емаил акаунтот беше регистриран со тогашниот сервис хотмаил денешен outlook на Microsoft и пробувам да се најавам на емаил акаунтот и ми вика таква сметка не постои а од друга страна Е-адресата сеуште е поврзана со тој ФБ! Кажи ми што да направам???Обиди се да добиеш пристап до имејл адресата.
Па ништо брат мора да најдеш начин да влезеш во имејл адресата иначе нема чаре. Нема врска што е хотмаил истите функционираат уште, иди Forgot Password или слично. Ако немаш пристап ни до бројот ни до имејлот со кој што е регистриран акаунтот тогаш немаш никаков начин да докажеш дека е твој и тешко или скоро невозможно е дека ќе го вратиш.Немам пристап до имејл адресата бидејќи емаил акаунтот беше регистриран со тогашниот сервис хотмаил денешен outlook на Microsoft и пробувам да се најавам на емаил акаунтот и ми вика таква сметка не постои а од друга страна Е-адресата сеуште е поврзана со тој ФБ! Кажи ми што да направам???
Јас мислам да не ја вклучев двојната прверка за најава сега како што се сеќавам на последната точна лозинка повторно ќе можев да го користам профилот!Па ништо брат мора да најдеш начин да влезеш во имејл адресата иначе нема чаре. Нема врска што е хотмаил истите функционираат уште, иди Forgot Password или слично. Ако немаш пристап ни до бројот ни до имејлот со кој што е регистриран акаунтот тогаш немаш никаков начин да докажеш дека е твој и тешко или скоро невозможно е дека ќе го вратиш.
Прочитај ги и овие, може ќе најдеш нешто корисно:
I can’t reset my Facebook password because I can't access the email or mobile phone number on my account. | Facebook Help Center
How do I recover an old Facebook account I can't log into? | Facebook Help Center