Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na msat ima prevodСеуште не ми е јасно зошто Nat Geo Wild каналот со години нема никаков превод. Од еден куп канали само тој е без превод. Има некој у државава што се замара со овие работи освен нас овде на форумов?
Нема македонски превод а овие Телеком стрикно се држат до она што AВМУ бара а тоа е каналите прво да имаат македонски или албански превод па потоа може и српски.Сеуште не ми е јасно зошто Nat Geo Wild каналот со години нема никаков превод. Од еден куп канали само тој е без превод. Има некој у државава што се замара со овие работи освен нас овде на форумов?
А има ли Хрватско, српско аудио на детските канали, Никелодон, Ник Џуниор, Дизни, Дизни Џуниор?Na msat ima prevod
На Телеком нема на овие канали туку само на Minimax српско аудио.А има ли Хрватско, српско аудио на детските канали, Никелодон, Ник Џуниор, Дизни, Дизни Џуниор?
Ima ima na site.А има ли Хрватско, српско аудио на детските канали, Никелодон, Ник Џуниор, Дизни, Дизни Џуниор?
Очигледно едни правила важат за Телеком, а други правила за останатите оператори.На Телеком нема на овие канали туку само на Minimax српско аудио.
На HBO MAX апликацијата можеш да менуваш големина и боја на фонт , додека на ХБО од деманд преку ресиверот што пристапуваш , мислам дека не може .Како да го намалам преводот на HBO Demand уклучив некој филм чисто да видам што како и многу големи буквите пола екран зафаќаат?
Не можеш да менуваш големина на буквитеКако да го намалам преводот на HBO Demand уклучив некој филм чисто да видам што како и многу големи буквите пола екран зафаќаат?
Na site operatori prevodot na HBO e zalepen i nemas moznost da odbiras prevod ne e samo na maxtv toaНе можеш да менуваш големина на буквите
Самиот софтвер кој е во MaxTV нема таква опција воопшто а и овие од Телеком или можеби така и им ги дава HBO преводот е залепен на самото видео. Ужас се МаxTV технички за вакви работи. Не знам како се другите оператори ама овие Телеком MaxTV немаат нешто претерано менувано на платформата а први беа оператор во Македонија кој понуди паузирање, премотување, снимање, и гледање видеотека. Од тоа повеќе немаат додавано опции освен што сменија дизајн.
А можеш ли да менуваш аудио јазик, знам дека повеќето Анимирани филмови се синхронизирани на Српски/Хрватски како што е на ХБО Макс апликацијата.Na site operatori prevodot na HBO e zalepen i nemas moznost da odbiras prevod ne e samo na maxtv toa
Јас инсталирав на Android box, веројатно може и на телевизор исто. Напиши на Google Max Tv Go APK и симни ја, од Aptoide мислам дека беше. После пробај да инсталираш преку USB.Здраво.
знае ли некој да ми помогне како да инсталирам Maxtv go на андроид тв?
Мислам дека не бидејќи анимираните филмови не се на македонски сихронизирани и они стрикно се држат до АВМУ што тражат дека мора сите содржини и тв канали да се најпрво со превод или на албански или на македонски па потоа може и друг јазик.А можеш ли да менуваш аудио јазик, знам дека повеќето Анимирани филмови се синхронизирани на Српски/Хрватски како што е на ХБО Макс апликацијата.