Нели ќе имаше нова платформа, нешто налик на НеоТв со нови ресивери со Андроид годинава. Бар така пишуваа некои членови овде, дека ќе се модернизира платформата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na ova mislis?Нели ќе имаше нова платформа, нешто налик на НеоТв со нови ресивери со Андроид годинава. Бар така пишуваа некои членови овде, дека ќе се модернизира платформата.
Не тоа е старо, тој уред се плаќа и не се враќа кога ќе заврши договорот.Na ova mislis?
![]()
Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонијa
Светот на MaxTV достапен насекаде. Сега и преку Android TV box.www.telekom.mk
Pa gi ima istite funkcii kako max tv samo pomalku kanaliНе тоа е старо, тој уред се плаќа и не се враќа кога ќе заврши договорот.
За Android го знам тоа што го пиша @MALINOV.AНели ќе имаше нова платформа, нешто налик на НеоТв со нови ресивери со Андроид годинава. Бар така пишуваа некои членови овде, дека ќе се модернизира платформата.
Кој се овие Tuku tv?Dali na MAX TV planiraat da ja dodadat vo pink i grand paketot Tv Pink ( srpskiot ) ne Pink Plus go ima toj Tuku Tv Pink dali ke go ima na Telekom Max Tv ?
Mislam deka ne, a i nemaat potreba treba da ja zatemnuvaat po 10 pati vo denot. Ako vi e za zvezde granda i nikad nije kasno mislam deka treba da ja dodadat Nova BH, vekje ja ima Nova S taka da nema da bide mnogu tesko, na Nova BH gi ima i zvezde granda i nikad nije kasno, nikad nije kasno vekje ja ima na prva mozete tamu da ja gledate ako ne e zatemnetaDali na MAX TV planiraat da ja dodadat vo pink i grand paketot Tv Pink ( srpskiot ) ne Pink Plus go ima toj Tuku Tv Pink dali ke go ima na Telekom Max Tv ?
Па и на Нова БХ ќе ги затемнуваат тие емисии.Mislam deka ne, a i nemaat potreba treba da ja zatemnuvaat po 10 pati vo denot. Ako vi e za zvezde granda i nikad nije kasno mislam deka treba da ja dodadat Nova BH, vekje ja ima Nova S taka da nema da bide mnogu tesko, na Nova BH gi ima i zvezde granda i nikad nije kasno, nikad nije kasno vekje ja ima na prva mozete tamu da ja gledate ako ne e zatemneta
Ако не се емитуваат во Македонија, не би требало да ги затемнуваат, поради тоа што не се емитуваат тие емисии еве во Македонија.Па и на Нова БХ ќе ги затемнуваат тие емисии.
Се си има причина зошто се затемнува. Правата за емитување се за Србија за на таа телевизија.Ако не се емитуваат во Македонија, не би требало да ги затемнуваат, поради тоа што не се емитуваат тие емисии еве во Македонија.
Еве цел месец сме во стресови, не преспиени ноќи..Како ли ќе живееме без овие "грандиозни" велелепни шоуа [emoji23]
ах...
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Епа ете велиш не би требало да ги затемнуваат бидејќи не се емитуваат во Македонија. Па зошто оние кои фаќаат Пинк Тв оригиналната затемнето им е кога се емитува Ѕвезде Гранда исто и ННК на Прва Тв Српска. Затоа велам и за Нова Бх исто би било еве кога би ја фаќале т.е. кога би ни ја регистрирале од Телеком.Ако не се емитуваат во Македонија, не би требало да ги затемнуваат, поради тоа што не се емитуваат тие емисии еве во Македонија.
Ѕвезде гранда го раскина договорот со КАНАЛ 5 после недоразбирањата на КАНАЛ 5 со ТОТАЛ ТВ. НИКАД НИЈЕ КАСНО е во фаза на префрлање на пинк тв и тие можно е да го раскинат договорот со КАНАЛ 5. Северџанот од канал 5 мислеше дека ќе напрај мајмуни од тотал, ама овие брзо реагираа и одма ги разрешија со тоа што ѕвезде гранда најголемото музичко шоу го прекина договорот со канал 5. Зафилмани се нешто сега и ќе си останат со турските серии како СИТЕЛ и сиот македонски народ ќе бидеме горди на нашата убава богата телевизиска програма.
Се замина откако државата почна да оди надолу, сите прекрасни и квалитетни пејачи ни заминаа, останаа само неколку и тие едвај нешто ќе состават; фалат доста работи кои ги имавме порано и бевме повеќе среќни. Можеби немавме неограничен мобилен интернет, ама сепак бевме далеку повеќе сигурни.