Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.790
- Поени од реакции
- 17.313
Народски речено би ебале мртов четник во брада.А бе пред вас да пуштат кокошка во сукња одма ќе се грабнете за сукалките...
Народски речено би ебале мртов четник во брада.А бе пред вас да пуштат кокошка во сукња одма ќе се грабнете за сукалките...
Ана Јанчева, Марија Луиса, Антонија Гиговска, Мартија...Martija kakva picundra stanala
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Janceva da mi sedi na glava so gazeto, predobra e u pmАна Јанчева, Марија Луиса, Антонија Гиговска, Мартија...
Како тргна со калаштуриве, следно очекувам СтанојковаСтар да се најде во темава
Брат вака ако продолжиш да наоѓаш маани ти никад нема да ебеш.Ја немате видео у живо таа Јанчева што сте толку напалени или што е работа?
Девојчето носи тегли како Бапчо од К-15, стапалата малце навнатре и тераат, истотака и колената. Има океј гз и ништо друго. Не сум ја ебел ама гарант има стрии и целулит на гзот.
Овој ќе го извади моливчето од гаќи
Овој 100% е геј!
може е биОвој 100% е геј!
...ако тој е геј, ,,ова" што е?Kakva dromfulja u pm Marija Luiza
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Анорексија...ако тој е геј, ,,ова" што е?
Не бе ?!?!??!Спенџарска ја имаат искинато од ебење, еве текст во врска со нејзинот престој во Скопје
Скандал газдарицата која и рентала стан на Спенџарска ја тужи: Оваа гнаса ми го упропасти стaнот целиот е со с*ерма - ДоказМ.мк
Значи да се разбереме ова не е фејк ова изворно го чувме од сопственичката на станот во Аеродром кадdokazm.mk