Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување

Излажан си секако, работата е само дали им веруваш.
Не е дека се сите слепи, а меѓу тие што гледаат очигледно има и родољуби... Следната тура веројатно ќе бидат повнимателни:

Rodoljubi koi sakaat monarhijata od 1871 da ja vratat. Vrska nemas koi i kakvi se Reichsbürger.

Се додека се против вазалство, монархија и не е толку лош компромис. Вазалството е тоа што го игнорираш.

Се додека се против вазалство, монархија и не е толку лош компромис. Вазалството е тоа што го игнорираш.

Брее, али Украина да биде вазал на Русија тоа може. Ванчо ти изгледа си од оние у Седмица што нарачуваа чизбургер со додаток кечап и мајонез ама у интегрално лепче.

Да го вратиме фојдализмот.

Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk

^^ Што да „враќаш“?
Ти и сега живееш во неофеудализам, само уште никој не ти кажал.

Бројот на имигранти што влегуваат во Франција севкупно има негативно влијание на колективниот живот во земјата, порачува поранешниот прв човек на Генералниот директорат за надворешна безбедност, француската ЦИА, Пјер Брошан.

Кој би рекол.

Може не сме во ЕУ, ама на Балканот сме лидери во ова долу. :unsure:

mapped-worlds-highest-inflation-rates.jpeg

Kaos na presici Ursule von der Leyen: Kada su je pitali o korupcijskom skandalu nastao je - muk
а Урсулчето се наполни со вакцините, ама тоа не го рчкаат..
Сега нашите говнари ќе се вадат на корупцијата во ЕУ, да важи од сега натака...
а што Гоца Бркот е у затвор за ништо?? ...всушност тоа е казна за Дивље насеље, МВР што истепаа и затворија невини људи од Косово :confused:

Оваа ти е бетер кловн од Зеленски, типката се однесува како некоја тинејџерка во пубертет, а не како политичар со толкава одговорност. Којзнае за уште какви глупости ја држат во рака, има да ги фали повеќе и од своето дете.

Ова се тие типични неизживеани мивки кои средношколските и факултетските денови ги поминале без дружба, не верувам од дома еднаш да искочиле, кодошеле се и сешто и биле најодбивни ликови на тие години. Не ме ни чуди што на 36 години се журка како да има едвај 18.

Ова се тие типични неизживеани мивки кои средношколските и факултетските денови ги поминале без дружба, не верувам од дома еднаш да искочиле, кодошеле се и сешто и биле најодбивни ликови на тие години. Не ме ни чуди што на 36 години се журка како да има едвај 18.
Китапот вика дека е дете од дисфункционално семејство.
1670944486654.png

Имало и таму 27 април а?
Овде да ги затвораа овие сличните екстремисти сообраќајот во форумов ќе се намалеше на пола.

Имало и таму 27 април а?
Овде да ги затвораа овие сличните екстремисти сообраќајот во форумов ќе се намалеше на пола.
Tek pak da apsese teroristi i neprijateli na drzavata. Nastrana drugite, kolku ke ostanevte od malcinstvata tuka ?

Tek pak da apsese teroristi i neprijateli na drzavata. Nastrana drugite, kolku ke ostanevte od malcinstvata tuka ?
Знам дека за вас сите албанци се терористи и непријатели на државата, веројатно од малцинствата само србите ќе останаа, ако ќе можеме да ги препознаеме до мнозинството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom