Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
За овие гнасиве едно саглам тепање па ебење и на крај уште едно тепање за докршување на коските. И за крај за да биде правдата задоволена, но и одмаздата завршена, мора пред нив вака да бидат тепани нивните мајки/сестри и на крај ебени пред нив.

Воедно, ова видео треба секој Македонец кој пропагира соживот со племето да го види.
И одмаздата за ваквите суштества при секое нивно дигање галама пред Македонци треба да биде најболна и најмачна.
Каква промена на Велес и општо на Македонија во само една деценија. Како мал во економска учеа сите постари локалци од левата страна(оти најблиску средно школо) и стално кажуваа приказни како реагирале на ваков курч од Албанците како ова со професорката, памтам како мал и видео гледавме како се тепаат шипци во школскиот двор. А гледај го видеото сега колку е само по себе жално за гледње, женава ја мачат, ќе ја силуваат од што имаат сила а никаков отпор од никаде. Од десната страна на градот браќата преку дуи имаат фатено станови, добри работни места, најчесто не ни одат на работа, секаде главни, можам само да замислам сега шо ремет паѓа на Македонците по средните, народот у Велес па уште повеќе утепан на финансиски план, државата го уништуваше етапно со децении. Од левата страна кај што пораснав сите викаат дека е баш Бејрут, девојчиња не си одат пешки до дома дури и после 4 попладне, напади од циганите на секој можен начин, на пат е да стане најголемата фавела налик на оние во Бразил, ме фаќа жал кога гледам кога одев за Скопје и кога ќе влезам на автобуска и гледам каде што на традиционалните места каде што и во турско седеле Македонци, каде што кога бев мал седеа громади и локалци кој беа страв и трепет, каде што на празници се пееа песни од царот Орце, денеска седат млади Цигани. Нормално сето ова нема да го видите ако го посетите Велес(така е и у други градови сигурно само јас кажувам за тие што знам) и очите ги користите само за да гледате кај одите и не го користите мозокот, сите овие работи се случуваат баш поради тоа што очите ни се затворени на сите. Жалосно е тоа што му се случува на Велес во моментов, Велес е баш класичен пример за темава, класичен пример за овој самоуништувачки соживот кој се тера од 2001 наваму, а кој зема замав последните години. Се надевам дека тешките времиња кој се и сега веќе а и кои допвра следуваат, ќе донесат јаки личности.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.537
Поени од реакции
5.085
Е ајде бе, дој на свинско, ќе седнеме во кафана со лап топ и јас ќе направам профил на тие вашите шпонски форуми со име rabotnik, а ти ќе ми преведуваш. Ќе ги држам истите твои ставови како ти тука, значи твоите мисли тука ќе ги преведеме на албански и само ќе ги замениме зборовите каур со Албанец. На пример кога ти ќе кажеш Вие Македонците сте Срби и сте упикани во гзот на Србите, јас ќе пишам вие Албанците сте (по)Турци и сте упикани во гзот на Ердоган. Кога они ќе ми кажат дека јас сум каур и славомачедонас, јас ќе им враќам со-Не, ти си каур и славо мачедонас. Првиот пост што ќе го пишам на форумот ќе биде-Драги мои рамковни сограѓани, сакам секоја вест каде што Македонците се понашаат лошо према вас да го постирате тука.

Под услов да, уствари под научно-фантастичниот услов да не бидам баниран уште првиот ден пошто на шиптaрските форуми нема шанси да се толерира македонскиот пуно, како што на македонските форуми се толерира шиптaрскиот пуно, тогаш ќе одредиш ти период од месец, два, шест, една година, колку сакаш каде ќе прибираме податоци колку вести ќе има вакви каде што лошиот е каур а жртвата шиптaр, а после ќе дојдеме на Кајгана и ќе броиме во истиот период колку случаи имало обратно. Кој губи му плаќа на другиот нова Голф 8ца.

Може?
Ич да не се замараме, каква боја сакаш да е голфот?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.904
Поени од реакции
83.111
Тепање на навивачи е едно. Тепање на играч е сосема друга категорија.

Со оглед на тоа дека навивачите на Работнички се блиски до СДСМ, не очекувам никаква реакција од нивна страна следниот пат кога Албанците ќе гостуваат.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.354
Поени од реакции
33.452
Albaner котираат доста високо во сите категории:

А замисли, во таа статистика не влегуваат „автохтоните“ од втора генерација.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.699
Поени од реакции
39.329
Интересно е како процентиве за одговорите се поклопуваат со минатогодишниот попис. o_O

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.817
Да прашам нешто..
Дали вчера Србите славеа победа на Аргентина во Куманово, Тетово ? Дрифтаа на кружни текови ? Заклаа некој Хрват, Бошњак чисто за прослава ?
Во Скопје немаше ништо.

Ебате народот. Веќе ни пораз на Хрватска ништо не им значи.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.904
Поени од реакции
83.111
Член од
25 март 2012
Мислења
8.537
Поени од реакции
5.085
Да прашам нешто..
Дали вчера Србите славеа победа на Аргентина во Куманово, Тетово ? Дрифтаа на кружни текови ? Заклаа некој Хрват, Бошњак чисто за прослава ?
Во Скопје немаше ништо.

Ебате народот. Веќе ни пораз на Хрватска ништо не им значи.
1. Хрватите немаат отворени прашања со србите, спасени се веќе тие од канџите на шовинистите.
2. Хрватите не го искористуваа светското првенство за истакнување територијални претензии кон Србија
3. Хрватите не пееа убиј, заколи за србин да не постои по трибините во ниту една утакмица
4. Хрватскиот селектор кога се радуваше на гол не пцуеше да ти ебам српска мајка у пичка

Kajgana Shop

На врв Bottom