Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.015
- Поени од реакции
- 29.946
20/90Па се добива ваков впечаток ако селектираш вести.
20/90Па се добива ваков впечаток ако селектираш вести.
Ајде најпрво, за да на бидам погрешно сватен, се оградувам од подршка и најостро осудувам било какво насилство и убиство врз било кое човечко битие.Четврт случај за помалку од еден месец.
Кај нив и предавство се казнува жестоко, внимавај што посакуваш.Кај нив е јасно дека курвањето се казнува жестоко
За да бидеш правилно сфатен, кажи ни зошто тогаш тие убијци не бараат да им се суди за извршеното злосторство според шеријатско право.Ајде најпрво, за да на бидам погрешно сватен, се оградувам од подршка и најостро осудувам било какво насилство и убиство врз било кое човечко битие.
Е сега во контекст на муабетот за наравот на сограѓаните и нивните сонародници во другите држави, едно треба да им се признае, а тоа е дека за разлика од нас, кај нив, феминизмот со се светото право на три кура и уставно загарантираното право на апсолутна сопственост врз путката, или уште како и да го наречеме курвањето, не поминуваат. Кај нив е јасно дека курвањето се казнува жестоко и дека немаат намера да се влечат по судови и разводи ниту да пишуваат поезија за тоа колку страдаат оти некоја ја чешало путката. Се знае што следува за такви испади па повели пробај си ја среќата.
Остај шеријатско право, по него веројатно ке бидат невини и исправни. Може само да им најдат замерка оти пукале со пиштол а по пропис требало каменување, па затоа да кркаат по 20 камшици....За да бидеш правилно сфатен, кажи ни зошто тогаш тие убијци не бараат да им се суди за извршеното злосторство според шеријатско право.
Орки.Incident i rëndë në protestë, goditet Sali Berisha | Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në nisjen e protestës së opozitës. Një person ka goditur me grusht kreun e Partisë Demokratike, Sali Berisha. Menjëherë,... | By A2 | Facebook
79 илј. views, 1,1 илј. likes, 8 loves, 919 comments, 217 shares, Facebook Watch Videos from A2: Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në nisjen e protestës së opozitës. Një person ka goditur me grusht...www.facebook.com
Види ги бе како маваат. Крволочни кучиња.
Цивилизирана нација ќе го отргне насилникот/виновникот и ќе одговара пред закон.
Овие ти се племе дивјачко желно за крв и насилство. Пу јзк
Мартин Нешковски умрел од корона.Incident i rëndë në protestë, goditet Sali Berisha | Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në nisjen e protestës së opozitës. Një person ka goditur me grusht kreun e Partisë Demokratike, Sali Berisha. Menjëherë,... | By A2 | Facebook
79 илј. views, 1,1 илј. likes, 8 loves, 919 comments, 217 shares, Facebook Watch Videos from A2: Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në nisjen e protestës së opozitës. Një person ka goditur me grusht...www.facebook.com
Види ги бе како маваат. Крволочни кучиња.
Цивилизирана нација ќе го отргне насилникот/виновникот и ќе одговара пред закон.
Овие ти се племе дивјачко желно за крв и насилство. Пу јзк
еректуси сте вие, имате ерекција при вакви случаеви
Лани качување на Водно(по фармерки но ок), од годинава трчање на кеј а сега почнале и по стендап забави да идат, што е следно?